Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Παιδικές χαρές: Λειτουργούν και πάλι από την Παρασκευή

CC0 / / Κούνια σε παιδική χαρά
Κούνια σε παιδική χαρά - Sputnik Ελλάδα
Οι παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων θα λειτουργούν και πάλι από την Παρασκευή και από τις οκτώ το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής τους.

Ανοίγουν και πάλι από την Παρασκευή όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων, που παρέμειναν κλειστές, όπως και σε όλους τους άλλους δήμους, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό

Κούνια σε παιδική χαρά - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Παιδικές χαρές: Πότε θα ανοίξουν και με ποιες προϋποθέσεις

Ο Δήμος Αθηναίων διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής.

Οι παιδικές χαρές θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 08:00 - 22:00.

Εξάλλου, προχωρά η ριζική ανακατασκευή ακόμη 19 παιδικών χαρών σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη Ιουλίου και θα είναι με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλες και προσβάσιμες σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

Επίσης πρόσφατα αναδιαμορφώθηκαν άλλες τρεις παιδικές χαρές (στον Λόφο του Στρέφη, τον Ποδονίφτη στα Πατήσια και στο Άλσος Προμπονά).

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала