Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα φοβερά ρωσικά όπλα στην επετειακή Παρέλαση της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία

Βρείτε μας
Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 75η επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι τελετές προς τιμήν αυτής της μεγάλης επετείου επαναπρογραμματίστηκαν από τις 9 Μαΐου για τις 24 Ιουνίου.

Η ημερομηνία για την Παρέλαση της Νίκης δεν επιλέχθηκε τυχαία. Ήταν εκείνη την ημέρα το 1945 που πραγματοποιήθηκαν στην Κόκκινη Πλατεία οι πρώτοι εορτασμοί αφιερωμένοι στη νίκη κατά του φασισμού.

© Sputnik / Host photo agency / Alexander Vilf / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΣτρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 75ης επετείου της νίκης, στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945, στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Στρατιωτική παρέλαση για την 75η επέτειο της νίκης στην Κόκκινη Πλατεία - Sputnik Ελλάδα
1/14
Στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 75ης επετείου της νίκης, στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945, στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
© Sputnik / Host photo agency / Ilya Pitalev / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΤεθωρακισμένο «Terminator» κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 75ης επετείου της νίκης, στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα.
Τεθωρακισμένο «Terminator» κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής Παρέλασης της νίκης - Sputnik Ελλάδα
2/14
Τεθωρακισμένο «Terminator» κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 75ης επετείου της νίκης, στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα.
© Sputnik / Sergey Pyatakov / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίας24 Ιουνίου 2020. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων Βλαντίμιρ Πούτιν πριν από την έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της Νίκης.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στη στρατιωτική παρέλαση για την 75η επέτειο της νίκης στην Κόκκινη Πλατεία - Sputnik Ελλάδα
3/14
24 Ιουνίου 2020. Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων Βλαντίμιρ Πούτιν πριν από την έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της Νίκης.
© Sputnik / Host photo agency / Evgeny Biyatov / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΆρματα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης
Άρματα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της νίκης - Sputnik Ελλάδα
4/14
Άρματα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης
© Sputnik / Host photo agency / Vladimir Pesnya / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΜαχητικά αεροσκάφη Su-25 περνούν πάνω από το χώρο της στρατιωτικής παρέλασης, κατά την 75η επέτειο από τη νίκη στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Μαχητικά αεροσκάφη Su-25 κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία - Sputnik Ελλάδα
5/14
Μαχητικά αεροσκάφη Su-25 περνούν πάνω από το χώρο της στρατιωτικής παρέλασης, κατά την 75η επέτειο από τη νίκη στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
© Sputnik / Host photo agency / Alexander Vilf / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΆρμα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945 στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα.
Άρμα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης - Sputnik Ελλάδα
6/14
Άρμα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945 στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα.
© Sputnik / Host photo agency / Alexey Maishev / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΕλικόπτερα πολλαπλών χρήσεων Mi-8 κατά τη διάρκεια του αερομεταφερόμενου τμήματος της παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945 στη Μόσχα.
Ελικόπτερα πολλαπλών χρήσεων Mi-8 κατά τη διάρκεια του αερομεταφερόμενου τμήματος της παρέλασης νίκης - Sputnik Ελλάδα
7/14
Ελικόπτερα πολλαπλών χρήσεων Mi-8 κατά τη διάρκεια του αερομεταφερόμενου τμήματος της παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945 στη Μόσχα.
© Sputnik / Host photo agency / Mikhail Voskresenskiy / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΆρματα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης νίκης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945 στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα.
Άρματα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης νίκης - Sputnik Ελλάδα
8/14
Άρματα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης νίκης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945 στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα.
© Sputnik / Host photo agency / Vladimir Pesnya / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΑντιαεροπορικά πυραυλικά και πυροβόλα συστήματα Pantsir-SA κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945.
Αντιαεροπορικά πυραυλικά και πυροβόλα συστήματα Pantsir-SA κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945 - Sputnik Ελλάδα
9/14
Αντιαεροπορικά πυραυλικά και πυροβόλα συστήματα Pantsir-SA κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945.
© Sputnik / Host photo agency / Mikhail Voskresenskiy / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΣτρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 75ης επετείου της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα
Στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 75ης επετείου της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία, της Μόσχας - Sputnik Ελλάδα
10/14
Στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 75ης επετείου της Νίκης στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα
© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΑυτόνομος εκτοξευτής PGRK «Yars» στην οδό Tverskaya, περνάει από τον χώρο της στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945, στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα
Ανεξάρτητος εκτοξευτής PGRK «Yars» στην στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της 75ης επετείου της νίκης - Sputnik Ελλάδα
11/14
Αυτόνομος εκτοξευτής PGRK «Yars» στην οδό Tverskaya, περνάει από τον χώρο της στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945, στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα
© Sputnik / Host photo agency / Evgeny Biyatov / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΆρματα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης νίκης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945, στην Κόκκινη Πλατεία, στη Μόσχα
Άρματα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης, στην Κόκκινη Πλατεία - Sputnik Ελλάδα
12/14
Άρματα μάχης T-34-85 κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης νίκης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945, στην Κόκκινη Πλατεία, στη Μόσχα
© Sputnik / Host photo agency / Sergey Piatakov / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΈνας στρατιώτης επάνω σε άρμα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945, στην Κόκκινη Πλατεία, στη Μόσχα.
Στρατιωτική παρέλαση για την  75η επέτειο της νίκης - Sputnik Ελλάδα
13/14
Ένας στρατιώτης επάνω σε άρμα κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945, στην Κόκκινη Πλατεία, στη Μόσχα.
© Sputnik / Vladimir Sergeev / Μεταφορά στο αρχείο φωτογραφίαςΜαχητικά αεροσκάφη Su-25 BM κατά τη διάρκεια της αεροπορικής στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945 στη Μόσχα.
Μαχητικά αεροσκάφη Su-25 BM κατά τη διάρκεια του αερομεταφερόμενου τμήματος της στρατιωτικής παρέλασης της νίκης - Sputnik Ελλάδα
14/14
Μαχητικά αεροσκάφη Su-25 BM κατά τη διάρκεια της αεροπορικής στρατιωτικής παρέλασης για την 75η επέτειο της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945 στη Μόσχα.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала
Internacional
InternationalEnglishΑγγλικάMundoEspañolΙσπανικά
Ευρώπη
DeutschlandDeutschΓερμανικάFranceFrançaisΓαλλικάΕλλάδαΕλληνικάΕλληνικάItaliaItalianoΙταλικάČeská republikaČeštinaΤσέχικαPolskaPolskiΠολωνικάСрбиjаСрпскиΣέρβικαLatvijaLatviešuΛετονικάLietuvaLietuviųΛιθουανικάMoldovaMoldoveneascăΜολδαβικάБеларусьБеларускiΛευκορωσικά
Νότιος Καύκασος
АҧсныАҧсышәалаΑμπχαζικάԱրմենիաՀայերենΑρμενικάAzərbaycanАzərbaycancaΑζερικάХуссар ИрыстонИронауΟσσετικάსაქართველოქართულიΓεωργιανά
Μέση Ανατολή
Sputnik عربيArabicΑραβικάTürkiyeTürkçeΤούρκικαSputnik ایرانPersianΦαρσίSputnik افغانستانDariΝταρί
Κεντρική Ασία
ҚазақстанҚазақ тіліΚαζακικάКыргызстанКыргызчаΚιργιζικάOʻzbekistonЎзбекчаΟυζμπεκικάТоҷикистонТоҷикӣΤατζικικά
Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία
Việt NamTiếng ViệtΒιετναμέζικα日本日本語Ιαπωνικά俄罗斯卫星通讯社简化中文Κινέζικα (απλοπ.)俄罗斯卫星通讯社繁體中文Κινέζικα (παραδ.)
Νότια Αμερική
BrasilPortuguêsΠορτογαλικά