Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο στόχαστρο το μεγαλύτερο site πορνό του κόσμου - Κατηγορείται για βίντεο βιασμού

Πάνω από 350.000 υπογραφές έχει συγκεντρώσει ηλεκτρονική πρωτοβουλία, η οποία καταδικάζει την αποτυχία της πορνογραφικής ιστοσελίδας Pornhub να προστατέψει τα θύματα από τη δημοσιοποίηση βιασμών.

Διαδικτυακή πρωτοβουλία για τη συλλογή υυπογραφών,κατηγορεί το Pornhub, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα πορνογραφίας στον κόσμο, ότι επωφελήθηκε από τη δημοσιοποίηση βίντεο βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης. Οι υπογραφές μάλιστα, έχουν ξεπεράσει τις 350.000

Το Pornhub αποτελεί μια πορνογραφική ιστοσελίδα χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς ηλικίας και βασίζεται στα έσοδα που εισπράττει μέσω των διαφημίσεων αλλά και των παραγωγών ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου.

Μόνο το 2019, η συνολική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας ξεπέρασε τα 42 δισεκατομμύρια.  

Πλύσιμο χεριών - Sputnik Ελλάδα
Ιστοσελίδα-σωσίας του Pornhub βοηθά στην καταπολέμηση του κορονοϊού

Οι κατήγοροι της ιστοσελίδας στιγματίζουν την ανεπάρκεια της εταιρείας να διασφαλίσει το περιεχόμενο όλων των βίντεο που δημοσιεύονται. Κατά το παρελθόν, άλλωστε, η εταιρεία είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για δημοσιοποίηση βίντεο βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης. 

Η συγκέντρωση υπογραφών ξεκίνησε από μια ομάδα που ονομάζεται Exodus Cry. Παρότι δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, η συγκεκριμένη οργάνωση έχει υποστηρικτές και στην Ευρώπη. 

«Πρόκειται για μια εταιρεία που εισπράτει εκατομμύρια σε έσοδα από διαφημίσεις και συνδρομές, αλλά δεν διαθέτει ένα αποτελεσματικό σύστημα επαλήθευσης τόσο της ηλικίας του επισκέπτη όσο και της συγκατάθεση αυτών που εμφανίζονται στο πορνογραφικό περιεχόμενο που φιλοξενεί» δήλωσε η ιδρυτής της Exodus Cry, Laila Mickelwait. 

Πριν μερικούς μήνες, το BBC είχε δημοσιεύσει την ιστορία μιας γυναίκας που βιάστηκε σε ηλικία 14 ετών, με το βίντεο του βιασμού της να καταλήγει στο Pornhub. Στη συνέχεια, η νεαρή είχε έναν μακρύ δικαστικό αγώνα, ώστε να αφαιρεθεί το βίντεο από τον ιστότοπο.

Το Pornhub επιμένει ωστόσο, ότι διαθέτει αυστηρές δικλείδες ασφαλείας στην περίπτωση δημοσιοποίησης παράνομου περιεχομένου.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала