Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Rakibusters: Η κρητική ρακή σώζει τον ελληνικό τουρισμό - Βίντεο

Οι Έλληνες «Ghostbusters» είναι έτοιμοι να ψεκάσουν τους ταξιδιώτες με ρακή για να σώσουν τον ελληνικό τουρισμό από τον κορονοϊό. Ποιος ο ένας και μοναδικός όρος τους.

Ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία και… χιούμορ στέλνουν οι Έλληνες «Ghostbusters», οι οποίοι είναι έτοιμοι να ψεκάσουν τους ταξιδιώτες με ρακή για να σώσουν τον ελληνικό τουρισμό από τον κορονοϊό.

Ο λόγος για τους συντελεστές της παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο», Γιώργο Μπαλοθιάρη και Γωγώ Βερίγου.

Αυτή την περίοδο, οι Κρητικοί ήρωες βρίσκονται σε μια απόρρητη, μυστική αποστολή της ελληνικής κυβέρνησης. Στόχος είναι να ψεκαστεί με ρακή κάθε επισκέπτες που έρχεται στη χώρα.

Για τον λόγο αυτό, ο τρελός ομογενής επιστήμονας Δρ Παπαδοσηφακαλάκης, ο οποίος ανακάλυψε την δραστική ουσία που εξαφανίζει την COVID-19, στρατολογεί νέους «RAKIBUSTERS». οι οποίοι έθεσαν ως όρο για την νέα περιπέτεια τους μονάχα ένα πράγμα:

Να ακούν τον διάσημο πλέον ύμνο τους στην διαπασών, για να γεμίζουν με θετική ενέργεια και να παίρνουν δύναμη για την αποστολή τους!

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν πραγματικότητα, αλλά μια χιουμοριστική απεικόνιση των όσων ζούμε τους τελευταίους μήνες.

Εξάλλου, χωρίς καλή διάθεση και… ρακή η κατάσταση θα ήταν ακόμη πιο δύσκολη για όλους μας.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала