Συγγνώμη της Vodafone για το black out στο δίκτυο και δωρεάν δεδομένα για επτά ημέρες

Από το απόγευμα της Τετάρτης πολλοί συνδρομητές της εταιρείας αντιμετώπιζαν μεγάλο πρόβλημα στην πρόσβαση στο ίντερνετ, αλλά και στο δίκτυο 4G.

Συγγνώμη με πράξεις ζήτησε η Vodafone μετά το χθεσινό black out καθώς ανακοίνωσε δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για εθνική χρήση για 7 ημέρες, και σε όλους τους συνδρομητές ADSL & VDSL σταθερής δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά Ελλάδας έως και 8 Οκτωβρίου.

«Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του προβλήματος στις υπηρεσίες Internet για 1,5 ώρες το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω του εξαιρετικού συμβάντος ταυτόχρονου κοψίματος οπτικών ινών εκτός συνόρων» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι πελάτες ενημερώνονται ήδη απευθείας με μήνυμα.

Για την ενεργοποίηση των απεριόριστων δεδομένων οι συνδρομητές μπορούν να στείλουν Α στο 1252, έως και τις 8/10. Η ενεργοποίηση των απεριόριστων λεπτών ομιλίας θα γίνει αυτόματα από τις 2/10.

 

Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του προβλήματος στις υπηρεσίες Internet για 1,5...

Δημοσιεύτηκε από Vodafone Greece στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόβλημα προέκυψε λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε τρεις διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία).

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала