Βίντεο: Τι συμβαίνει αν ένα iPhone φορτιστεί με 100 φορτιστές;

© Φωτογραφία : YouTube / TechRaxΠείραμα με 100 φορτιστές σε ένα iPhone
Πείραμα με 100 φορτιστές σε ένα iPhone - Sputnik Ελλάδα
Όχι ένας, όχι δύο, αλλά 100 φορτιστές χρησιμοποιήθηκαν για να φορτίσουν ένα iPhone σε ένα ιδιαίτερο τεχνολογικό πείραμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το λογότυπο του Apple Event με τίτλο «Hi, Speed» για τις 13 Οκτωβρίου 2020 - Sputnik Ελλάδα
iPhone 12: Παρουσιάζονται στις 13 Οκτωβρίου από την Apple - Τι περιμένουμε στις νέες συσκευές
Ένα ιδιαίτερο πείραμα έκανε ο Ουκρανός μπλόγκερ Ταράς Μαξίμουκ, αφού αποπειράθηκε να φορτίσει ένα κινητό τηλέφωνο iPhone όχι με έναν, όχι με δύο, αλλά με 100 φορτιστές.

Αρχικά, ο μπλόγκερ συνέδεσε τα καλώδια των 100 φορτιστών και δημιούργησε έναν υπερ-φορτιστή και για το πείραμά του χρησιμοποίησε δύο iPhone 6S με λογισμικό iOS14.

Όταν οι συσκευές αποφορτίστηκαν πλήρως, τότε άρχισε το πείραμά του και το iPhone που είχε συνδεθεί με τον υπερ-φορτιστή, επανενεργοποιήθηκε άμεσα και, μάλιστα, η μπαταρία του έφτασε γρήγορα το 5%.

Στην άλλη συσκευή, ωστόσο, χρειάστηκε η μπαταρία της να φτάσει στο 2% μέσα σε λίγα λεπτά προκειμένου να επανενεργοποιηθεί, αλλά πρέπει να επισημανθεί πως και οι 100 φορτιστές είχαν πλεονέκτημα φόρτισης κατά 10% σε σύγκριση με τον έναν.

Παρ' όλ' αυτά, σε δύο ώρες οι 100 φορτιστές είχαν φορτίσει το 98% της μπαταρίας και ο μονός το 93%, μειώνοντας τη διαφορά στην επίδοση.

Ο μπλόγκερ εξήγησε το εξής στο κανάλι του TechRax:

«Η διαφορά σε αυτό το πείραμα είναι ελάχιστη. Σίγουρα δεν αξίζει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε με 100 φορτιστές».
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала