Η επιστήμη απεφάνθη: Αυτή είναι η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών

CC0 / / Μαχαίρι
Μαχαίρι - Sputnik Ελλάδα
Πολλές είναι οι ταινίες τρόμου που μπορούν να μας κάνουν ακόμη και να μην κοιμηθούμε τη νύχτα. Ποια είναι όμως η πιο τρομακτική από όλες; Η επιστήμη δίνει την απάντηση!

Η ταινία του Sinister του Σκοτ ​​Ντέρικσον του 2012 θεωρείται η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών, σύμφωνα με νέα έρευνα επιστημόνων.

Έρευνες στην κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό της Κύπρου - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Serial killer Κύπρου: Τα εγκλήματά του θα γίνουν ταινία

Σε μια νέα μελέτη που διεξήχθη από broadbandchoices (μέσω του Forbes), με τίτλο «Science of Scare Project», πέντε άτομα από διάφορες ηλικίες παρακολούθησαν πάνω από 100 ώρες ταινιών τρόμου.

Μέσω της παρακολούθησης των καρδιακών παλμών τους, οι ερευνητές κατάφεραν να προσδιορίσουν τις 35 πιο τρομακτικές ταινίες που έγιναν ποτέ (από ένα δείγμα 50 ταινιών), με τον Sinister να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Ο μέσος καρδιακός ρυθμός ήταν 65 παλμοί ανά λεπτό και κατά τη διάρκεια του Sinister, αυξήθηκε στα 86 BPM.

Στη δεύτερη θέση έρχεται το Insidious, το οποίο σε άλλη έρευνα φιγουράρει στην πρώτη θέση της αντίστοιχης λίστας για την πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών!

Η λίστα με τις Top 10 πιο τρομακτικές ταινίες είναι η ακόλουθη: Sinister, The Conjuring, Hereditary, Paranormal Activity, It Follows, The Conjuring 2, The Babadook, The Descent και The Visit.

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала