Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πώς του αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη ότι θα γίνει πατέρας - «Έμεινα παγωτό»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πώς του αποκάλυψε η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, πως θα γίνουν γονείς.

Τον τρόπο με τον οποίο του ανακοίνωσε η σύζυγός του, Λένα Δροσάκη, την εγκυμοσύνη της αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο ηθοποιός θυμήθηκε τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας, με τη σύντροφό του να επιλέγει έναν πρωτότυπο τρόπο.

Μιλώντας στο The2Night Show, σημείωσε: «Μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με έναν πολύ έξυπνο τρόπο και χαριτωμένο» και συνέχισε:

«Τότε ήταν περίοδος που έτρεχα, ήμουν σε μια παράσταση ήδη κι ετοιμαζόμουν να κάνω κι άλλη παράσταση. Είχα και γυρίσματα ταυτόχρονα. Μου λέει θα περάσεις καθόλου από το σπίτι; Σε παρακαλώ έστω για λίγο θέλω να περάσεις. Δεν είχα καταλάβει. Μπαίνω στο σπίτι και είχα λίγο χρόνο να κάτσω. Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι, βλέπω ένα κουτί. Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ; Μόλις ανοίγω το κουτί, βλέπω μέσα το τεστ. Έμεινα παγωτό».

Η συγκίνησή του ήταν έντονη, όπως είπε, σημειώνοντας, όμως, πως «ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μάς έλεγε προσοχή».

Το ζευγάρι, να σημειωθεί, έχει ένα αγοράκι που είναι πλέον τριών μηνών. 

Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала