Από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναμένουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής τις απαντήσεις για το πώς πέθανε η άγνωστη γυναίκα, το πτώμα της οποία βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.
Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, η νεκροτομή και όλα τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής που χειρίζεται την υπόθεση.
Σύμφωνα με αυτά, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος ή τραύμα που να «μαρτυρά» τον τρόπο με τον οποίο πέθανε η γυναίκα. Δηλαδή, δεν βρέθηκαν ίχνη από μαχαίρι, σφαίρα ή κάποιο άλλο αντικείμενο που θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο, όπως επίσης αποκλείστηκε και ο στραγγαλισμός.
Τώρα, μεγάλη σημασία έχουν οι εργαστηριακές εξετάσεις που ακολουθούν, αφού από αυτές θα προκύψει εάν η άγνωστη γυναίκα έκανε χρήση κάποιων ουσιών πριν τον θάνατό της, αλλά και εάν ο θάντός της επήλθε κατά τρόπο ασφυκτικό, δηλαδή εάν κάποιος να της έκλεισε το στόμα και τη μύτη.
Ο Ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να το διαπιστώσει καθώς η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη.
Πολύτιμο στοιχείο, βέβαια, στα χέρια των αστυνομικών, θα είναι η τελική αποκάλυψη της ταυτότητας της νεκρής, αφού από τον κύκλο των γνωριμιών και των επαφών της είναι πολύ πιθανό να εξιχνιαστεί η υπόθεση.
Υπενθυμίζουμε πως το σώμα της άγνωστης γυναίκας βρέθηκε από κυνηγούς σε δασική περιοχή των Βιλίων, μέσα σε βαλίτσα. Η νεκρή φορούσε μόνο το εσώρουχό της, κάτι που, επίσης, αποτελεί στοιχείο για την πρόοδο των ερευνών τη αστυνομίας.