Κόσμος - Sputnik Ελλάδα
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στα «ύψη» το Bitcoin - Πάνω από 30.000 δολάρια η αξία του

CC0 / / Bitcoin digital currency
Bitcoin digital currency - Sputnik Ελλάδα
Το κρυπτονομίσμα του Bitcoin σπάει συνεχόμενα ρεκόρ όσον αφορά την αξία του από τις αρχές Δεκεμβρίου, εν μέσω αποδυνάμωσης του αμερικανικού δολαρίου.
Το Bitcoin έφτασε σε ένα νέο υψηλό, ξεπερνώντας το Σάββατο 2 Ιανουαρίου τα 30.000 δολάρια, σύμφωνα με την «CoinMarketCap», μια πλατφόρμα που παρακολουθεί πάνω από 20 χρηματιστήρια.
Ισοτιμία bitcoin - Sputnik Ελλάδα
Το Bitcoin έσπασε και άλλο ρεκόρ ξεπερνώντας ακόμα και τα 29.000 δολάρια
Πιο συγκεκριμένα, η CoinMarketCap ανακοίνωσε ότι το κρυπτονόμισμα αυξήθηκε κατά 2,5% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 30.094 δολάρια. Παράλληλα, στη «Βinance», το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων σε όγκο συναλλαγών, το Bitcoin εμφανιζόταν να έχει αύξηση κατά 2,85% φτάνοντας τα 30.145 δολάρια.
Το κρυπτονόμισμα είχε φτάσει τα 19.650 δολάρια τον Δεκέμβριο του 2017 και στη συνέχεια έχασε το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του, πέφτοντας κάτω από τα 4.000 δολάρια τον Νοέμβριο του 2018. Ωστόσο, άρχισε να ανακτά τη δυναμική του τα τελευταία χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. 
Aξίζει να σημειωθεί ότι το Bitcoin αντιπροσωπεύει πλέον περίπου το 70,5% της συνολικής παγκόσμιας αγοράς κρυπτονομισμάτων, αποτελώντας το δημοφιλέστερο κρυπτονόμισμα στις ψηφιακές αγορές.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала