Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
 - Sputnik Ελλάδα
Αθλητικά
Αθλητικές ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ. Οι κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς αθλητικές στιγμές με επικαιρότητα και σχολιασμό.

Το μοναδικό παιδί με άδεια αναπηρίας που παίζει ποδόσφαιρο - Βίντεο

© Φωτογραφία : YouTube / PromoesportΤο μοναδικό παιδί με άδεια αναπηρίας που παίζει ποδόσφαιρο
Το μοναδικό παιδί με άδεια αναπηρίας που παίζει ποδόσφαιρο - Sputnik Ελλάδα
Βρείτε μας
Ο Ισπανός επιθετικός της Θέλτα, ο Ιάγο Άσπας, προωθεί τις άδειες PDA για παιδιά με αναπηρία και βρέθηκε στο πλευρό του 10χρονου Άλεξ. Το μοναδικό παιδί με άδεια αναπηρίας που παίζει ποδόσφαιρο.
Ο Άλεξ είναι ένα πρωτοπόρο αγόρι στην Ισπανία, αφού ο 10χρονος άσος του ποδοσφαίρου από τη Γαλικία είναι ο πρώτος παίκτης με άδεια PDA (Εξουσιοδοτημένο άτομο με ειδικές ανάγκες) που μπορεί να παίξει μπάλα.
Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Βίγκο, της Θέλτα που εδρεύει στη Γαλικία, ο Ιάγο Άσπας, μαζί με το αντιπροσωπευτικό του γραφείο Promoesport, συνάντησε τον πιτσιρικά.
Το αυτοκίνητο του Ζοάο Μάλεκ - Sputnik Ελλάδα
Αθλητικά
Ο παίκτης που σκότωσε νιόπαντρους επιστρέφει στα γήπεδα: «Θα χαρακτηριστεί για μια ζωή ως δολοφόνος»
Μέσω του Ιδρύματός του και της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Γαλικίας συμμετείχαν σε μια εκστρατεία αλληλεγγύης τόσο για τη συγκέντρωση χρημάτων όσο και για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ανάγκες και τα πλεονεκτήματα, ώστε αυτές οι άδειες να εξαπλωθούν όχι μόνο στη Γαλικία, αλλά και σε όλη την Ισπανία.
Το σχολείο του Άλεξ, το Montecastelo από το Βίγκο, ξεκίνησε αυτό το μονοπάτι με τη Γαλικιακή ομοσπονδία, αφού διαπίστωσαν ότι εάν ο Άλεξ έπαιζε με παιδιά στην ηλικία του, θα έμενε πίσω, ενώ αν το έκανε με κατώτερη κατηγορία, τότε οι ικανότητές του θα ταίριαζαν.

Παιδί με αναπηρία στο 57% (αυτισμός και TDH)

Ο Άλεξ είναι ένα παιδί με αναπηρία 57% (αυτισμός και TDH) και η άδεια PDA τον βοήθησε να ανοιχτεί και να είναι πιο επικοινωνιακός με την κοινωνία. Το όνειρό του ήταν πάντα να γίνει ποδοσφαιριστής και αυτή η άδεια βοηθά αυτόν και άλλα παιδιά.
Η ομάδα του Άγιου Βασίλη FC Santa Claus - Sputnik Ελλάδα
Αθλητικά
FC Santa Claus: Η ομάδα του Άγιου Βασίλη υπάρχει και είναι αληθινή - Φωτογραφίες
Η εκστρατεία με επικεφαλής τον Ιάγο Άσπας έχει ανοίξει έναν λογαριασμό για δωρεές που θα δοθούν εξ ολοκλήρου στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γαλικίας για να βοηθήσουν αυτήν την πρωτοβουλία.
Η Promoesport, σε συνεργασία με τη Θέλτα και τη Royal Galician Football Federation, έχουν προωθήσει μια εκστρατεία για την προώθηση της γνώσης και της επέκτασης των ομοσπονδιακών αδειών PDA (Εξουσιοδοτημένο άτομο με ειδικές ανάγκες), ώστε να επιτρέπουν στα παιδιά με αναπηρίες να ανταγωνίζονται σε μια κατηγορία χαμηλότερη από τη δική τους, γεγονός που ωφελεί την ανάπτυξή τους και την κοινωνική τους ένταξη.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала