Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Ελάφια στη Λήμνο κάνουν βόλτα δίπλα στη θάλασσα - Βίντεο

© Φωτογραφία : limnosreport.grΛήμνος
Λήμνος - Sputnik Ελλάδα
Τα χιόνια έχουν καλύψει τη Λήμνο φτάνοντας μέχρι τη θάλασσα δίνοντας ευκαιρία και στα ζώα του δάσους να κατέβουν για μία βόλτα.
Η χιονόπτωση στη Λήμνο, η οποία άρχισε το βράδυ του Σαββάτου συνεχίζεται με ένταση και την Κυριακή με αποτέλεσμα το τοπίο να είναι «λευκό», ενώ τα χιόνια έφτασαν μέχρι τη θάλασσα.
Μέχρι τη θάλασσα, όμως, εκτός από τα χιόνια ή ακριβώς επειδή υπήρχαν χιόνια, έφτασαν και τα ελάφια τα οποία έκανα βόλτα μπροστά στο Δημαρχείο. 
Όπως ενημερώνει ο  Έπαρχος Λήμνου & Αγίου Ευστρατίου Βλαττας Λαμπρινός Άγγελος «η κίνηση στο Επαρχιακό δίκτυο από Μύρινα – Λιβαδοχώρι, Ατσική – Δάφνη – Κορνο, Μύρινα – Κάσπακας και Μύρινα – Πλατύ – Θάνος, γίνεται μόνο με αλυσίδες. Όλο το οδικό δίκτυο χρειάζεται προσοχή». 
Παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκε για τον απεγκλωβισμό ατόμων από οχήματα , για τη μεταφορά ανθρώπων στο Νοσοκομείο αλλά και για την απομάκρυνση κλαδιών και δέντρων, που είχαν πέσει στο οδόστρωμα.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала