Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε μπαίνουν τα χρήματα

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis/SOOCΣυνταξιούχος
Συνταξιούχος - Sputnik Ελλάδα
Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η καταβολή των χρηματικών ποσών για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις για τον Φεβρουάριο.
Την επόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις για τον Φεβρουάριο.
Ευρώ - Sputnik Ελλάδα
Επίδομα 534 ευρώ: Πότε υποβάλλονται αιτήσεις για αναστολές Ιανουαρίου

Οι ημερομηνίες της καταβολής των συντάξεων

Έτσι λοιπόν, οι συντάξεις θα καταβληθούν ως εξής:
  • Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τέως ΝΑΤ, τέως ΕΤΑΤ, τέως ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала