Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Όταν η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε αναφερθεί στη δύσκολη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη

© Φωτογραφία : Ιnstagram / evdokia.roumeliotiΕυδοκία Ρουμελιώτη
Ευδοκία Ρουμελιώτη - Sputnik Ελλάδα
Η ταλαντούχα ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε πει πως έτυχε να αποχωρήσει από παράσταση λόγω αντισυναδελφικής συμπεριφοράς.
Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα που ισχυρίστηκε πως ο Γιώργος Κιμούλης «την έβρισε και την κλώτσησε» αυξάνονται οι γυναίκες που μιλάνε για παρόμοιες συμπεριφορές.
Τη σκυτάλη πήρε η νεαρή ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού που επεσήμανε πως ο συνάδελφός της τής έκανε εργασιακό εκφοβισμό, ενώ στη δημοσιότητα επανήλθε μια παλιότερη αναφορά της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.
Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε πει πως αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, φωτογραφίζοντας τον ηθοποιό: «Μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω αντισυναδελφική συμπεριφορά σε μία παράσταση, όπου δεν ολοκλήρωσα τη σεζόν και έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή, αλλά δεν μπορούσα άλλο. Οπότε έγινε μια ωραιότατη αντικατάσταση. Ήμασταν μόνο δύο άτομα, δεν υπήρχε σωτηρία. Ήταν με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Θα το ξανάκανα, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο, ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να έχω σχέση».
Κιμούλης για Ζέτα Δούκα - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η πρώτη αντίδραση Κιμούλη στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα: Έχω θυμώσει πάρα πολύ - Κατέθεσα μήνυση
Πάντως, σε ακόμη πιο μακρινή συνέντευξή το 2007 στο Women Only η ηθοποιός είχε κατονομάσει κανονικά τον κ. Κιμούλη, λέγοντας ότι εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί του, ενώ δεν στεναχωρήθηκε.
«Θα έλεγα ότι και πρόβλημα υγείας να μην είχα, δύσκολα θα άντεχα να συνεχίσω το έργο αυτό με τον κ. Κιμούλη. Ο λόγος είναι ότι οι συνθήκες της συνεργασίας μας υπήρξαν πολύ δύσκολες για μένα. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα έτσι όπως τελείωσε και περισσότερο πικράθηκα. Πάντα όταν ξεκινάω κάτι με τις καλύτερες διαθέσεις κι έπειτα τελειώνει για διάφορους λόγους, αυτό με πικραίνει».
Αναφερόμενη δε στις δύσκολες συνθήκες συνεργασίας με τον κ. Κιμούλη δεν θέλησε να επεκταθεί, απλώς «δεν ταίριαξαν καθόλου οι χημείες μας».
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала