Ζώγια Σεβαστιανού: Καταγγέλλει για κακοποίηση τον «καθόλου συγχωρεμένο» Θύμιο Καρακατσάνη

«Επειδή υποψιάζομαι ότι ο Κιμούλης πάει να γίνει, όχι άδικα, το εξιλαστήριο θύμα» γράφει η ηθοποιός Ζώγια Σεβαστιανού.
Ο Κώστας Σπυρόπουλος - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Καταγγελία–βόμβα από Μπότση, Λάμπρη και Μιχαλά κατά του Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση
Οι καταγγελίες από ανθρώπους του θεάματος έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες μορφή χιονοστιβάδας και η Ζώγια Σεβαστιανού μίλησε για τις εμπειρίες της, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων τον ηθοποιό-παραγωγό και σκηνοθέτη Νίκο Πιλάβιο, αλλά και τον αξέχαστο πρωταγωνιστή Θύμιο Καρακατσάνη.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και στις απειλές που έχει δεχθεί από τον παραγωγό Κωνσταντίνο Σκορδάλη.
Αφού υποστηρίζει ότι «κανείς μας δεν πέφτει απ' τα σύννεφα» με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ισχυρίζεται ότι «ο Κιμούλης πάει να γίνει, όχι άδικα, το εξιλαστήριο θύμα».
Στη συνέχεια δεν διστάζει να παραθέσει «κάνα δυο ονοματάκια ακόμα», όπως αναφέρει, από τα οποία είχε προσωπική εμπειρία παρενόχλησης. Τους Νίκο Πιλάβιο («ναι, ο συμπαθέστατος κυριούλης με τις εκπομπές για παιδιά») και Θύμιο Καρακατσάνη («καθόλου συγχωρεμένος»), αλλά και τον Γιώργη Χριστοφυλάκη («προοδευτικός σκηνοθέτης»).
«Απλώς τότε αυτή η κατάσταση θεωρούνταν κανονική στο χώρο και το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να απομακρυνθείς. Σίγουρα όχι να καταγγείλεις μια και το να "σου την πέσει" κάποιος στον εργασιακό χώρο δεν ήταν δα κι έγκλημα! Άσχετα αν αυτός ο κάποιος είχε την εξουσία του εργασιακού σου μέλλοντος και την εκμεταλλευόταν μέχρις εσχάτων» γράφει.
Στο τέλος, κάνει μάλιστα λόγο για απειλές που της έστειλε ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Σκορδάλης, όταν απαίτησε τα δεδουλευμένα της, ενώ εκφράζοντας τον θαυμασμό της στη Ζέτα Δούκα που το ξεκίνησε, υποστηρίζει πως «είναι πολύ σημαντικό να φοβηθούν. Και μόνο γι' αυτό αξίζει!».
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала