Ξεγελώντας τον θάνατο: Άνθρωποι μέσα σε φέρετρα προσεύχονται σε ναό στην Μπανγκόκ

Οι πιστοί εισέρχονται σε ναό της Μπανγκόκ και συμμετέχουν σε ένα τελετουργικό μάλλον παράξενο, ίσως και μακάβριο, καθώς έτσι πιστεύουν ότι θα ξεγελάσουν τον θάνατο.
Ο αιώνιος φόβος, ο θάνατος. Πώς μπορεί κανείς να τον ξεγελάσει; Στην Μπανγκόκ οι πιστοί στον συγκεκριμένο ναό θεωρούν ότι έχουν βρει τον τρόπο.
Φορώντας μάσκες, όπως επιτάσσουν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, μπαίνουν στον ναό, γονατίζουν και προσεύχονται. Σταδιακά μπαίνουν μέσα σε ένα από τα παρατεταγμένα φέρετρα. Αρχικά στέκονται όρθιοι και στη συνέχεια ξαπλώνουν σαν να ήταν νεκροί.
Προσεύχονται σε όλη τη διάρκεια και εύχονται να έχουν καλή τύχη και ο θάνατος να τους... προσπεράσει.
© REUTERS / Soe Zeya TunΟι πιστοί ξαπλώνουν μέσα σε φέρετρα και προσεύχονται για να ξεγελάσουν τον θάνατο και να έχουν καλύτερη τύχη σε ναό της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.
Οι πιστοί ξαπλώνουν μέσα σε φέρετρα και προσεύχονται για να ξεγελάσουν τον θάνατο και να έχουν καλύτερη τύχη σε ναό της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη. - Sputnik Ελλάδα
1/7
Οι πιστοί ξαπλώνουν μέσα σε φέρετρα και προσεύχονται για να ξεγελάσουν τον θάνατο και να έχουν καλύτερη τύχη σε ναό της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.
© REUTERS / Soe Zeya TunΟι πιστοί, με μάσκες και μέτρα προστασίας, γονατίζουν και προσεύχονται λίγο πριν μπουν στο φέρετρο σε ναό της Μπανγκόκ.
Οι πιστοί, με μάσκες και μέτρα προστασίας, γονατίζουν και προσεύχονται λίγο πριν μπουν στο φέρετρο σε ναό της Μπανγκόκ. - Sputnik Ελλάδα
2/7
Οι πιστοί, με μάσκες και μέτρα προστασίας, γονατίζουν και προσεύχονται λίγο πριν μπουν στο φέρετρο σε ναό της Μπανγκόκ.
© REUTERS / Soe Zeya TunΜέσα στο φέρετρο, σαν να ήταν νεκροί, οι πιστοί στον ναό της Μπανγκόκ, ξεγελούν τον θάνατο και προσεύχονται.
Μέσα στο φέρετρο, σαν να ήταν νεκροί, οι πιστοί στον ναό της Μπανγκόκ, ξεγελούν τον θάνατο και προσεύχονται. - Sputnik Ελλάδα
3/7
Μέσα στο φέρετρο, σαν να ήταν νεκροί, οι πιστοί στον ναό της Μπανγκόκ, ξεγελούν τον θάνατο και προσεύχονται.
© REUTERS / Soe Zeya TunΑφού προσευχήθηκαν εκτός του φερέτρου ήρθε η ώρα να μπουν μέσα. Οι πιστοί κρατούν λουλούδια και συνεχίζουν την προσευχή.
Αφού προσευχήθηκαν εκτός του φερέτρου ήρθε η ώρα να μπουν μέσα. Οι πιστοί κρατούν λουλούδια και συνεχίζουν την προσευχή. - Sputnik Ελλάδα
4/7
Αφού προσευχήθηκαν εκτός του φερέτρου ήρθε η ώρα να μπουν μέσα. Οι πιστοί κρατούν λουλούδια και συνεχίζουν την προσευχή.
© REUTERS / Soe Zeya TunΤα φέρετρα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους πιστούς σε ένα τελετουργικό το οποίο έχει στόχο να ξεγελάσει τον θάνατο.
Τα φέρετρα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους πιστούς σε ένα τελετουργικό το οποίο έχει στόχο να ξεγελάσει τον θάνατο. - Sputnik Ελλάδα
5/7
Τα φέρετρα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους πιστούς σε ένα τελετουργικό το οποίο έχει στόχο να ξεγελάσει τον θάνατο.
© REUTERS / Soe Zeya TunΚαθώς το τελετουργικό εξελίσσεται ο πιστός έχει μπει μέσα στο φέρετρο, έχει ξαπλώσει κρατώντας τα λουλούδια και προσεύεχεται ευελπιστώντας να ξεγελάσει τον θάνατο.
Καθώς το τελετουργικό εξελίσσεται ο πιστός έχει μπει μέσα στο φέρετρο, έχει ξαπλώσει κρατώντας τα λουλούδια και προσεύεχεται ευελπιστώντας να ξεγελάσει τον θάνατο. - Sputnik Ελλάδα
6/7
Καθώς το τελετουργικό εξελίσσεται ο πιστός έχει μπει μέσα στο φέρετρο, έχει ξαπλώσει κρατώντας τα λουλούδια και προσεύεχεται ευελπιστώντας να ξεγελάσει τον θάνατο.
© REUTERS / Soe Zeya TunΞαπλωμένοι και ασάλευτοι μέσα στο φέρετρο, κρατώντας λουλούδια κάνουν τους νεκρούς αλλά δεν είναι. Προσεύχονται για να ξεγελάσουν τον θάνατο.
Ξαπλωμένοι και ασάλευτοι μέσα στο φέρετρο, κρατώντας λουλούδια κάνουν τους νεκρούς αλλά δεν είναι. Προσεύχονται για να ξεγελάσουν τον θάνατο. - Sputnik Ελλάδα
7/7
Ξαπλωμένοι και ασάλευτοι μέσα στο φέρετρο, κρατώντας λουλούδια κάνουν τους νεκρούς αλλά δεν είναι. Προσεύχονται για να ξεγελάσουν τον θάνατο.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала