Έσωσαν σκύλο που βρέθηκε παγωμένος στον δρόμο στους -54 βαθμούς Κελσίου

© Ruptly . Terenty TomskyΈσωσαν σκύλο που βρέθηκε παγωμένος στον δρόμο στους -54 βαθμούς Κελσίου στη Γιακουτία
Έσωσαν σκύλο που βρέθηκε παγωμένος στον δρόμο στους -54 βαθμούς Κελσίου στη Γιακουτία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 06.02.2021
Ένας σκύλος βρέθηκε κολλημένος στον πάγο στους -54 βαθμούς Κελσίου στη Γιακουτία. To ταλαιπωρημένο ζώο ήταν ακινητοποιημένο, με τα τέσσερα πόδια του να έχουν κολλήσει στον πάγο. Ο σκυλάκος διασώθηκε από εργαζόμενους νοσοκομείου της περιοχής οι οποίοι του έδωσαν και ένα νέο σπίτι.
Ένας σκύλος βρέθηκε παγωμένος στον δρόμο από εργαζομένους του κεντρικού περιφερειακού νοσοκομείου στο χωριό Τσουραπτσα στη Γιακουτία, ενώ η θερμοκρασία βρισκόταν στους -54 βαθμούς Κελσίου.
Τα μπροστινά και τα πίσω πόδια του ζώου είχαν καλυφθεί με πάγο, με αποτέλεσμα ο σκυλάκος να έχει ακινητοποιηθεί στον δρόμο.
Έσωσαν κουτάβι που ήταν κλειδωμένο για δύο μήνες σε άδειο διαμέρισμα  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 26.08.2020
Έσωσαν κουτάβι που ήταν κλειδωμένο για δύο μήνες σε άδειο διαμέρισμα
Με έναν λοστό, κατάφεραν να σπάσουν τον πάγο γύρω από τα πόδια του ταλαιπωρημένου ζώου και να το απελευθερώσουν.
Μετά τη διάσωσή του, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μετέφεραν τον σκύλο και του παρείχαν την απαραίτητη φροντίδα, τον ζέσταναν και τον τάισαν.
«Με έναν συνάδελφο πήγαμε και πήραμε έναν γάντζο. Σπάσαμε τον πάγο, και τα τέσσερα πόδια είχαν κολλήσει στον πάγο», ανέφερε ένας από τους άνδρες που έσωσαν τον σκύλο.
Την επόμενη ημέρα ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική όπου οι γιατροί διέγνωσαν ήπια κρυοπαγήματα στα πόδια του.
Η περιπέτεια του σκύλου είχε αίσιο τέλος. Μετά τη θεραπεία και την ανάρρωσή του, βρήκε ένα νέο σπίτι, καθώς ένας συνάδελφος των ανθρώπων που τον έσωσαν τον υιοθέτησε.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала