Χιόνια στην Αττική: Εικόνες από την ψυχρή επέλαση της κακοκαιρίας που έφερε «άσπρη» μέρα

Η κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε χιόνια σε πολλές περιοχές στην Αττική, δημιουργώντας αρκετές δυσκολίες, αλλά και μία ατμόσφαιρα ό,τι πρέπει για την παραμονή στο σπίτι.
Στα «λευκά» έντυσε η κακοκαιρία «Μήδεια» πολλές περιοχές της Αττικής, με τη σημερινή ημέρα να ξημερώνει προβλήματα, αλλά και όμορφα χειμωνιάτικα τοπία.
Πράγματι, η χιονόπτωση στη διάρκεια της νύχτας έφερε «άσπρη» μέρα στην Αττική, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για δεύτερο, σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας στην Αττική που θα κάνει την εμφάνισή του τις επόμενες ώρες. 
Τα προβλήματα που δημιούργησαν τα χιόνια δεν ήταν λίγα, με τις μετακινήσεις σε πολλές περιπτώσεις να γίνονται μετ' εμποδίων.
Ο καιρός αυτός, πάντως, δεν μπορεί παρά να είναι ιδανικός εν μέσω lockdown. Στο μεταξύ και εν αναμονή της νέας φάσης του χιονιά, ιδού κάποια στιγμιότυπα από χιονισμένα τοπία που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός. 
© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOCΗ κακοκαιρία «Μήδεια» επελαύνει στην Αττική, ντύνοντας πολλές περιοχές στα λευκά.
Η κακοκαιρία «Μήδεια» επελαύνει στην Αττική, ντύνοντας πολλές περιοχές στα λευκά.  - Sputnik Ελλάδα
1/9
Η κακοκαιρία «Μήδεια» επελαύνει στην Αττική, ντύνοντας πολλές περιοχές στα λευκά.
© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOCΣτιγμιότυπο από τη Δροσιά. Το έστρωσε σε αρκετές περιοχές, κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» πλήττει από το Σάββατο το σύνολο της χώρας.
Στιγμιότυπο από τη Δροσιά. Το έστρωσε σε αρκετές περιοχές, κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» πλήττει από το Σάββατο το σύνολο της χώρας.  - Sputnik Ελλάδα
2/9
Στιγμιότυπο από τη Δροσιά. Το έστρωσε σε αρκετές περιοχές, κυρίως στα βόρεια προάστια της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» πλήττει από το Σάββατο το σύνολο της χώρας.
© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOCΕπί ποδός τα εκχιονιστικά μηχανήματα για να βοηθούν στη μετακίνηση των πολιτών στην Αττική.
Επί ποδός τα εκχιονιστικά μηχανήματα για να βοηθούν στη μετακίνηση των πολιτών στην Αττική.  - Sputnik Ελλάδα
3/9
Επί ποδός τα εκχιονιστικά μηχανήματα για να βοηθούν στη μετακίνηση των πολιτών στην Αττική.
© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOCΣτα «λευκά» ντύθηκαν σήμερα αρκετές περιοχές της Αττικής.
Στα «λευκά» ντύθηκαν σήμερα αρκετές περιοχές της Αττικής.  - Sputnik Ελλάδα
4/9
Στα «λευκά» ντύθηκαν σήμερα αρκετές περιοχές της Αττικής.
© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOCΟι έντονες χιονοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» προκάλεσαν πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με πολλούς δρόμους να μένουν κλειστοί και αλλού να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.
Οι έντονες χιονοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» προκάλεσαν πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με πολλούς δρόμους να μένουν κλειστοί και αλλού να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.  - Sputnik Ελλάδα
5/9
Οι έντονες χιονοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» προκάλεσαν πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με πολλούς δρόμους να μένουν κλειστοί και αλλού να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.
© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOCΒόλτα με το κατοικίδιο στα χιόνια και για να μην ξεχνιόμαστε, με τον... κωδικό 6!
Βόλτα με το κατοικίδιο στα χιόνια και για να μην ξεχνιόμαστε, με τον... κωδικό 6! - Sputnik Ελλάδα
6/9
Βόλτα με το κατοικίδιο στα χιόνια και για να μην ξεχνιόμαστε, με τον... κωδικό 6!
© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOCΟι κάτοικοι της Αττικής ξυπνώντας αντίκρισαν ένα λευκό τοπίο, με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε εγρήγορση.
Οι κάτοικοι της Αττικής ξυπνώντας αντίκρισαν ένα λευκό τοπίο, με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε εγρήγορση.  - Sputnik Ελλάδα
7/9
Οι κάτοικοι της Αττικής ξυπνώντας αντίκρισαν ένα λευκό τοπίο, με τον κρατικό μηχανισμό να βρίσκεται σε εγρήγορση.
© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOCΜετ'εμποδίων οι μετακινήσεις λόγω του χιονιού και του ψύχους που έχει φέρει η κακοκαιρία «Μήδεια».
Μετ'εμποδίων οι μετακινήσεις λόγω του χιονιού και του ψύχους που έχει φέρει η κακοκαιρία «Μήδεια».  - Sputnik Ελλάδα
8/9
Μετ'εμποδίων οι μετακινήσεις λόγω του χιονιού και του ψύχους που έχει φέρει η κακοκαιρία «Μήδεια».
© Φωτογραφία : Nick Paleologos/SOOCΔριμύ ψύχος επικρατεί στην Αττική λόγω της έλευσης της κακοκαιρίας, με τα χιόνια να έχουν καλύψει δρόμους σε πολλές περιοχές της Αττικής.
Δριμύ ψύχος επικρατεί στην Αττική λόγω της έλευσης της κακοκαιρίας, με τα χιόνια να έχουν καλύψει δρόμους σε πολλές περιοχές της Αττικής.  - Sputnik Ελλάδα
9/9
Δριμύ ψύχος επικρατεί στην Αττική λόγω της έλευσης της κακοκαιρίας, με τα χιόνια να έχουν καλύψει δρόμους σε πολλές περιοχές της Αττικής.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала