Έχετε εγγραφεί με επιτυχία Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Ελλάδα
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και με σκοπό τη συμμόρφωση με την αρχή της διαφάνειας κατά την επεξεργασία τους, καθώς και για την κατανόηση του τρόπου άσκησης των δικαιωμάτων σας, σας ενημερώνουμε ότι από τη 06.04.2020 τέθηκε σε ισχύ η επικαιροποιημένη Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και της Πολιτικής χρήσης cookies και αυτόματης καταγραφής.
Για τη βελτίωση της λειτουργίας του ιστότοπου, παρουσίαση του πιο επίκαιρου ενημερωτικού περιεχομένου και προβολή στοχευμένης διαφήμισης συλλέγουμε ανώνυμες τεχνικές πληροφορίες για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των εργαλείων των συνεργατών μας. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε στην Πολιτικής χρήσης cookies και αυτόματης καταγραφής.
Πατώντας το κουμπί "Αποδοχή και κλείσιμο", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.
Συνάντηση για το Κυπριακό στη Γενεύη από τις 27 έως τις 29 Απριλίου υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
Συνάντηση για το Κυπριακό στη Γενεύη από τις 27 έως τις 29 Απριλίου υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
Στη σύγκληση άτυπης συνάντησης πέντε συν μιας πλευράς για το Κυπριακό που θα γίνει στη Γενεύη μεταξύ 27 έως 29 Απριλίου προχωρά ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ. 25.02.2021, Sputnik Ελλάδα
Άτυπη συνάντηση με τη συμμετοχή πέντε συν μίας πλευρών για το Κυπριακό θα συγκαλέσει στη Γενεύη από τις 27 έως τις 29 Απριλίου ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του ΟΗΕ Στέφαν Ντουτζάριτς.«Έπειτα από τις διαβουλεύσεις που διεξήχθησαν από την ανώτερη αξιωματούχο του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λούτε εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα, τους τελευταίους μήνες, ο Γενικός Γραμματέας σκοπεύει να συγκαλέσει μια άτυπη εξαμερή συνάντηση για το Κυπριακό, στη Γενεύη της Ελβετίας, από 27 έως 29 Απριλίου 2021» δήλωσε ο Ντουτζάριτς την Τετάρτη.Η συνάντηση θα εξετάσει εάν είναι δυνατόν για τα εμπλεκόμενα μέρη να διαπραγματευτούν μια μόνιμη λύση για το Κυπριακό στο εγγύς μέλλον.
Στη σύγκληση άτυπης συνάντησης πέντε συν μιας πλευράς για το Κυπριακό που θα γίνει στη Γενεύη μεταξύ 27 έως 29 Απριλίου προχωρά ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ.
Άτυπη συνάντηση με τη συμμετοχή πέντε συν μίας πλευρών για το Κυπριακό θα συγκαλέσει στη Γενεύη από τις 27 έως τις 29 Απριλίου ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του ΟΗΕ Στέφαν Ντουτζάριτς.
«Έπειτα από τις διαβουλεύσεις που διεξήχθησαν από την ανώτερη αξιωματούχο του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λούτε εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα, τους τελευταίους μήνες, ο Γενικός Γραμματέας σκοπεύει να συγκαλέσει μια άτυπη εξαμερή συνάντηση για το Κυπριακό, στη Γενεύη της Ελβετίας, από 27 έως 29 Απριλίου 2021» δήλωσε ο Ντουτζάριτς την Τετάρτη.
Η συνάντηση θα εξετάσει εάν είναι δυνατόν για τα εμπλεκόμενα μέρη να διαπραγματευτούν μια μόνιμη λύση για το Κυπριακό στο εγγύς μέλλον.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνομιλία επειδή έχετε παραβεί τους κανόνες σχολιασμού.
Μπορείτε να συμμετέχετε ξανά στη συνομιλία σε: ∞.
Εάν δεν συμφωνείτε με τον αποκλεισμό, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας
Η συνομιλία είναι πλέον κλειστή. Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στη συζήτηση για 24 ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου.