https://sputniknews.gr/20210303/survivor-kris-kai-alexis-arnithikan-na-paixoun-sto-agonisma-poioi-oi-ypopsifioi-pros-apohorisi-9782855.html
Survivor: Κρις και Αλέξης αρνήθηκαν να παίξουν στο αγώνισμα - Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor: Κρις και Αλέξης αρνήθηκαν να παίξουν στο αγώνισμα - Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην ομάδα των «Μπλε» καθώς στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (02/03) ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς επέλεξαν να μην... 03.03.2021, Sputnik Ελλάδα
2021-03-03T01:23+0200
2021-03-03T01:23+0200
2021-03-03T01:28+0200
σκαϊ
survivor 2021
survivor
media
τηλεόραση
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/03/02/9782740_0:0:1000:566_1920x0_80_0_0_f47e18ab669f5fa87d07b55ed500d02d.jpg
Η εσωστρέφεια στην ομάδα των «Μπλε» συνεχίστηκε και στο επεισόδιο του «Survivor» που προβλήθηκε την Τρίτη (02/03) στον ΣΚΑΪ, καθώς ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς αρνήθηκαν να λάβουν μέρος στο δεύτερο εβδομαδιαίο αγώνισμα για την ασυλία και αναδείχθηκαν όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αλέξης Παππάς: «Με πουλάνε σ' ένα φτηνοπάζαρο»Στη συμπεριφορά των μελών της μπλε ομάδας προς το πρόσωπό του στάθηκε ο Αλέξης Παππάς, τονίζοντας πως «τον πουλάνε σ' ένα φτηνοπάζαρο» επειδή -κατά τη γνώμη του- «τον θεωρούν τόσο κακό και ως άνθρωπο και ως παίκτη».Χαρακτηριστικά, ο Αλέξης Παππάς είπε:«Με θεωρούν τόσο κακό και ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σ' ένα φτηνοπάζαρο, στα άχρηστα, στον πάγκο ενός παζαριού. [...] Αυτή η υποτίμησή τους στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό. Δεν έχω πει τον τελευταίο μου λόγο, αλλά σύντομα θα το κάνω».«Καρφιά» Κρις Σταμούλη για Τζέιμς ΚαφετζήΛίγο πριν από το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία, ο Κρις Σταμούλης κατηγόρησε τον Τζέιμς Καφετζή για «συμφεροντολογική και διχαστική στρατηγική» και τόνισε -μεταξύ άλλων- πως «φοβήθηκε από την είσοδο των τριών νέων παικτών» και κυρίως από τον Σάκη Κατσούλη γι' αυτό και, όπως υποστήριξε ο 31χρονος δικηγόρος, ο συμπαίκτης του με καταγωγή από τη Ρόδο «δεν μπορεί να έχει πλέον ηγετικό ρόλο» στην ομάδα των «Μπλε».Στη συνέχεια, τόσο εκείνος όσο και ο Αλέξης Παππάς δήλωσαν πως δεν θα λάμβαναν μέρος στο αγώνισμα ασυλίας προκειμένου να αποδείξουν τόσο στους συμπαίκτες τους όσο και στο κοινό αν είναι όντως οι χειρότεροι παίκτες των «Μπλε» βάσει απόδοσης.Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίαςΩς προς το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία, οι «Μπλε» άρχισαν με διπλό εις βάρος τους πέναλτι λόγω της μη συμμετοχής του Κρις Σταμούλη και του Αλέξη Παππά.Έτσι, στον στίβο μάχης οι συμμετέχοντες έπρεπε να κουβαλήσουν μια σκάλα κατά μήκος του και στον στόχο όφειλαν να ρίξουν έξι μπάλες από μια ειδική κατασκευή με ξύλα.Νικητές ήταν οι «Κόκκινοι» με σκορ 10-8.Όσα έγιναν στο Συμβούλιο του ΝησιούΤόσο οι «Κόκκινοι» όσο και οι «Μπλε» πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού, το οποίο έγινε με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται στην Αθήνα και όχι στον Άγιο Δομίνικο.Ακόμα, η Σοφία Μαργαρίτη ούσα τραυματισμένη αποχώρησε υποβασταζόμενη από το Συμβούλιο του Νησιού.Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ως υποψήφιος προς αποχώρηση.Έπειτα, ο Τζέιμς Καφετζής ως κάτοχος του περιδέραιου της ατομικής ασυλίας υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλλίδη, τονίζοντας πως -κατά τη γνώμη του- δεν πρόκειται να αποχωρήσει και έτσι θα φύγει ένας εκ των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά.
https://sputniknews.gr/20210302/survivor-sofia-trizei-i-karekla-tou-prigkipa-kai-fovatai-o-tzeims-esostrefeia-stous-mple-9774136.html
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2021
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Ειδήσεις
el_GR
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/03/02/9782740_54:0:1000:594_1920x0_80_0_0_6d6192020d45d081019e4f5e2c8a57f8.jpgSputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
σκαϊ, survivor 2021, survivor, media, τηλεόραση
Survivor: Κρις και Αλέξης αρνήθηκαν να παίξουν στο αγώνισμα - Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
01:23 03.03.2021 (Ανανεώθηκε: 01:28 03.03.2021) Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην ομάδα των «Μπλε» καθώς στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (02/03) ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς επέλεξαν να μην λάβουν μέρος στο δεύτερο εβδομαδιαίο αγώνισμα για την ασυλία και αναδείχθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα.
Η εσωστρέφεια στην ομάδα των «Μπλε» συνεχίστηκε και στο επεισόδιο του
«Survivor» που προβλήθηκε την Τρίτη (02/03) στον ΣΚΑΪ, καθώς ο Κρις Σταμούλης και ο Αλέξης Παππάς αρνήθηκαν να λάβουν μέρος στο δεύτερο εβδομαδιαίο αγώνισμα για την ασυλία και αναδείχθηκαν όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Αλέξης Παππάς: «Με πουλάνε σ' ένα φτηνοπάζαρο»
Στη συμπεριφορά των μελών της μπλε ομάδας προς το πρόσωπό του στάθηκε ο Αλέξης Παππάς, τονίζοντας πως «τον πουλάνε σ' ένα φτηνοπάζαρο» επειδή -κατά τη γνώμη του- «τον θεωρούν τόσο κακό και ως άνθρωπο και ως παίκτη».
Χαρακτηριστικά, ο Αλέξης Παππάς είπε:
«Με θεωρούν τόσο κακό και ως άνθρωπο και ως παίκτη που με πουλάνε σ' ένα φτηνοπάζαρο, στα άχρηστα, στον πάγκο ενός παζαριού. [...] Αυτή η υποτίμησή τους στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό. Δεν έχω πει τον τελευταίο μου λόγο, αλλά σύντομα θα το κάνω».
«Καρφιά» Κρις Σταμούλη για Τζέιμς Καφετζή
Λίγο πριν από το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία, ο Κρις Σταμούλης κατηγόρησε τον Τζέιμς Καφετζή για «συμφεροντολογική και διχαστική στρατηγική» και τόνισε -μεταξύ άλλων- πως «φοβήθηκε από την είσοδο των τριών νέων παικτών» και κυρίως από τον Σάκη Κατσούλη γι' αυτό και, όπως υποστήριξε ο 31χρονος δικηγόρος, ο συμπαίκτης του με καταγωγή από τη Ρόδο «δεν μπορεί να έχει πλέον ηγετικό ρόλο» στην ομάδα των «Μπλε».
Στη συνέχεια, τόσο εκείνος όσο και ο Αλέξης Παππάς δήλωσαν πως δεν θα λάμβαναν μέρος στο αγώνισμα ασυλίας προκειμένου να αποδείξουν τόσο στους συμπαίκτες τους όσο και στο κοινό αν είναι όντως οι χειρότεροι παίκτες των «Μπλε» βάσει απόδοσης.
Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας
Ως προς το δεύτερο αγώνισμα για την εβδομαδιαία ασυλία, οι «Μπλε» άρχισαν με διπλό εις βάρος τους πέναλτι λόγω της μη συμμετοχής του Κρις Σταμούλη και του Αλέξη Παππά.
Έτσι, στον στίβο μάχης οι συμμετέχοντες έπρεπε να κουβαλήσουν μια σκάλα κατά μήκος του και στον στόχο όφειλαν να ρίξουν έξι μπάλες από μια ειδική κατασκευή με ξύλα.
Νικητές ήταν οι «Κόκκινοι» με σκορ 10-8.
Όσα έγιναν στο Συμβούλιο του Νησιού
Τόσο οι «Κόκκινοι» όσο και οι «Μπλε» πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού, το οποίο έγινε με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται στην Αθήνα και όχι στον Άγιο Δομίνικο.
Ακόμα, η Σοφία Μαργαρίτη ούσα τραυματισμένη αποχώρησε υποβασταζόμενη από το Συμβούλιο του Νησιού.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ως υποψήφιος προς αποχώρηση.
Έπειτα, ο Τζέιμς Καφετζής ως κάτοχος του περιδέραιου της ατομικής ασυλίας υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πάνο Καλλίδη, τονίζοντας πως -κατά τη γνώμη του- δεν πρόκειται να αποχωρήσει και έτσι θα φύγει ένας εκ των Κρις Σταμούλη και Αλέξη Παππά.