Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

13033: Ο κωδικός μετακίνησης για τράπεζα και δημόσια υπηρεσία - Τι αλλάζει με τα νέα μέτρα

CC0 / / SMS Μετακίνησης: Οι κωδικοί εξόδου για το 13033
SMS Μετακίνησης: Οι κωδικοί εξόδου για το 13033 - Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.03.2021
Τροποποιήσεις όσον αφορά στις μετακινήσεις για τράπεζα και δημόσια υπηρεσία φέρνουν τα νέα μέτρα του αυστηροποιημένου lockdown για τη νόσο COVID-19, που τίθενται σε ισχύ από την Πέμπτη (04/03) έως τις 16 Μαρτίου.
Αλλαγές τίθενται σε εφαρμογή στους κωδικούς μετακίνησης στο πλαίσιο αυστηροποιημένου lockdown για τη νόσο COVID-19, που ισχύει από την Πέμπτη (04/03) έως τις 16 Μαρτίου. 
Ευρώ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.03.2021
Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6: Ξεκίνησαν οι πληρωμές, συνεχίζονται οι αιτήσεις

Τι αλλάζει στον κωδικό μετακίνησης για τράπεζα - δημόσια υπηρεσία

Χαρακτηριστικά, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (03/03) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, στον κωδικό 3, σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση σε τράπεζες, θα επιτρέπεται μόνο εντός του δήμου είτε σε απόσταση έως δύο χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας.
Επισημαίνεται, όμως, η μετακίνηση για δημόσιες υπηρεσίες επιτρέπεται και εκτός ορίων δήμου μετακίνησης από τον τόπο μόνιμης κατοικίας.

Αλλαγές και στους υπόλοιπους κωδικούς στο 13033

Σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στους υπόλοιπους κωδικούς μετακίνησης που αποστέλλονται στο 13033, από την Πέμπτη (04/03) έως και τις 16 Μαρτίου ισχύουν συγκεκριμένες τροποποιήσεις.
Αυτές είναι οι εξής:
  • Στον κωδικό 2 που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα ή κατάστημα τροφίμων, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται είτε εντός του δήμου είτε σε απόσταση έως δύο χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας.
  • Στον κωδικό 4, την περίπτωση δηλαδή της μετακίνησης για παροχή βοήθειας τα ελεγκτικά όργανα εντέλλονται να ζητήσουν επιπλέον διευκρινίσεις κατά τον έλεγχο, ώστε να επιβεβαιώσουν την ορθή χρήση του SMS.
  • Σε ό,τι αφορά στη μετακίνηση με κωδικό 6 για σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου, αυτή θα γίνεται μόνο πεζή ή με ποδήλατο και δεν απαγορεύεται -προσώρας- η μετακίνηση από δήμο σε δήμο.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала