Έχετε εγγραφεί με επιτυχία Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Ελλάδα
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και με σκοπό τη συμμόρφωση με την αρχή της διαφάνειας κατά την επεξεργασία τους, καθώς και για την κατανόηση του τρόπου άσκησης των δικαιωμάτων σας, σας ενημερώνουμε ότι από τη 06.04.2020 τέθηκε σε ισχύ η επικαιροποιημένη Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και της Πολιτικής χρήσης cookies και αυτόματης καταγραφής.
Για τη βελτίωση της λειτουργίας του ιστότοπου, παρουσίαση του πιο επίκαιρου ενημερωτικού περιεχομένου και προβολή στοχευμένης διαφήμισης συλλέγουμε ανώνυμες τεχνικές πληροφορίες για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των εργαλείων των συνεργατών μας. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε στην Πολιτικής χρήσης cookies και αυτόματης καταγραφής.
Πατώντας το κουμπί "Αποδοχή και κλείσιμο", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.
Ο ερασιτέχνης σεφ, Μάικ Έλεντερ, γνωστός στο TikTok ως MeatilikeMike δείχνει πως γίνεται η τέλεια μπριζόλα για τους πραγματικούς καλοφαγάδες.Πρώτα βάζει τη μπριζόλα σε ένα σκεύος πυρέξ και την καλύπτει με λάδι, μερικές σκελίδες σκόρδο και δύο κλωνάρια δεντρολίβανο.Στη συνέχεια το βάζει στον φούρνο στους μόλις 100 βαθμούς για 45 λεπτά, μέχρι που φτάνει το κρέας φτάνει σε εσωτερική θερμοκρασία 50 βαθμών Κελσίου.Ο Αμερικανός φανατικός κρεατοφάγος βγάζει στη συνέχεια τη μπριζόλα από τον φούρνο και την ψήνει στο τηγάνι για μόλις 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά και για λίγο ακόμα στο λιπάκι στο πλάι.«Έτσι θα έχετε μια απίθανη κρούστα» εξηγεί ο μερακλής και στη συνέχεια κόβει το κρέας, που είναι τραγανό απ' έξω και ζουμερό στο εσωτερικό.«Η γεύση της είναι απίθανα πλούσια» σχολιάζει ο έμπειρος ψήστης, που σημειώνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου να «ξεκουραστεί» το κρέας και μπορείς να το καταβροχθίσεις αμέσως.Το βίντεο έγινε viral με εκατ. views και χιλιάδες χρήστες να αποθεώνουν τον ερασιτέχνη μάγειρα για την τεχνική του. Από την άλλη υπήρξαν εκείνοι που χαρακτήρισαν το κρέας μάλλον ωμό ακόμη, με μια αδυσώπητη μάχη μεταξύ κρεατοφάγων να λαμβάνει χώρα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, TikTok.Δείτε το βίντεο:
Πρώτα βάζει τη μπριζόλα σε ένα σκεύος πυρέξ και την καλύπτει με λάδι, μερικές σκελίδες σκόρδο και δύο κλωνάρια δεντρολίβανο.
Στη συνέχεια το βάζει στον φούρνο στους μόλις 100 βαθμούς για 45 λεπτά, μέχρι που φτάνει το κρέας φτάνει σε εσωτερική θερμοκρασία 50 βαθμών Κελσίου.
Ο Αμερικανός φανατικός κρεατοφάγος βγάζει στη συνέχεια τη μπριζόλα από τον φούρνο και την ψήνει στο τηγάνι για μόλις 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά και για λίγο ακόμα στο λιπάκι στο πλάι.
«Έτσι θα έχετε μια απίθανη κρούστα» εξηγεί ο μερακλής και στη συνέχεια κόβει το κρέας, που είναι τραγανό απ' έξω και ζουμερό στο εσωτερικό.
«Η γεύση της είναι απίθανα πλούσια» σχολιάζει ο έμπειρος ψήστης, που σημειώνει ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου να «ξεκουραστεί» το κρέας και μπορείς να το καταβροχθίσεις αμέσως.
Το βίντεο έγινε viral με εκατ. views και χιλιάδες χρήστες να αποθεώνουν τον ερασιτέχνη μάγειρα για την τεχνική του. Από την άλλη υπήρξαν εκείνοι που χαρακτήρισαν το κρέας μάλλον ωμό ακόμη, με μια αδυσώπητη μάχη μεταξύ κρεατοφάγων να λαμβάνει χώρα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, TikTok.
Δείτε το βίντεο:
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνομιλία επειδή έχετε παραβεί τους κανόνες σχολιασμού.
Μπορείτε να συμμετέχετε ξανά στη συνομιλία σε: ∞.
Εάν δεν συμφωνείτε με τον αποκλεισμό, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας
Η συνομιλία είναι πλέον κλειστή. Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στη συζήτηση για 24 ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου.