Έχετε εγγραφεί με επιτυχία Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Ελλάδα
Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και με σκοπό τη συμμόρφωση με την αρχή της διαφάνειας κατά την επεξεργασία τους, καθώς και για την κατανόηση του τρόπου άσκησης των δικαιωμάτων σας, σας ενημερώνουμε ότι από τη 06.04.2020 τέθηκε σε ισχύ η επικαιροποιημένη Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και της Πολιτικής χρήσης cookies και αυτόματης καταγραφής.
Για τη βελτίωση της λειτουργίας του ιστότοπου, παρουσίαση του πιο επίκαιρου ενημερωτικού περιεχομένου και προβολή στοχευμένης διαφήμισης συλλέγουμε ανώνυμες τεχνικές πληροφορίες για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των εργαλείων των συνεργατών μας. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε στην Πολιτικής χρήσης cookies και αυτόματης καταγραφής.
Πατώντας το κουμπί "Αποδοχή και κλείσιμο", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων σας για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.
Μία 16χρονη με τεράστια καρδιά: Έχει μοιράσει πάνω από 35.000 παπούτσια σε άστεγους
Μία 16χρονη με τεράστια καρδιά: Έχει μοιράσει πάνω από 35.000 παπούτσια σε άστεγους
Αν και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά για να ζήσουν μία αξιοπρεπή ζωή χωρίς ελλείψεις, υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν ούτε τα βασικά,
Αν και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά για να ζήσουν μία αξιοπρεπή ζωή χωρίς ελλείψεις, υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν ούτε τα βασικά, όπως ένα ζευγάρι παπούτσια. Έτσι μια έφηβη στην Καλιφόρνια αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό για να βοηθήσει την κοινότητα των αστέγων στo Λος Άντζελες.Σύμφωνα με την «Daily News», η Λίντσεϊ Σόμπελ είχε μάθει ότι η κοινότητα των αστέγων στην πόλη έχει μεγάλη ανάγκη από παπούτσια και έτσι έφτιαξε το πρόγραμμα «Shoes for Souls» σε ηλικία μόλις 12 ετών.Παρατήρησε ότι πολλοί από τους άστεγους στο Λος Άντζελες είχαν φθαρμένα παπούτσια ή, σε πολλές περιπτώσεις, δεν είχαν καθόλου. Ευτυχώς, με τη βοήθεια της οικογένειάς της, των μελών της ομάδας βόλεϊ και των δωρεών, βοήθησε να αποκτήσουν πρόσβαση σε παπούτσια καλής ποιότητας.Μάλιστα η μικρή ηρωίδα γνώρισε τα άτομα που τη βοήθησαν καθώς και εκείνα τα οποία βοήθησε η ίδια με την πράξη της. Εκτιμάται ότι από το 2016 που δημιουργήθηκε ο φιλανθρωπικός οργανισμός μέχρι και σήμερα έχει δωρίσει πάνω από 35.000 παπούτσια σε αστέγους.Δεν είναι καταπληκτική;
Υπάρχει μία μικρή ηρωίδα στην οποία οι άστεγοι του Λος Άντζελες χρωστάνε πολλά!
Αν και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά για να ζήσουν μία αξιοπρεπή ζωή χωρίς ελλείψεις, υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν ούτε τα βασικά, όπως ένα ζευγάρι παπούτσια.
Έτσι μια έφηβη στην Καλιφόρνια αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό για να βοηθήσει την κοινότητα των αστέγων στo Λος Άντζελες.
Σύμφωνα με την «Daily News», η Λίντσεϊ Σόμπελ είχε μάθει ότι η κοινότητα των αστέγων στην πόλη έχει μεγάλη ανάγκη από παπούτσια και έτσι έφτιαξε το πρόγραμμα «Shoes for Souls» σε ηλικία μόλις 12 ετών.
Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνομιλία επειδή έχετε παραβεί τους κανόνες σχολιασμού.
Μπορείτε να συμμετέχετε ξανά στη συνομιλία σε: ∞.
Εάν δεν συμφωνείτε με τον αποκλεισμό, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας
Η συνομιλία είναι πλέον κλειστή. Έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στη συζήτηση για 24 ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου.