Γιγαντιαία τρύπα "καταπίνει" αυτοκίνητα στη Ρώμη

© SputnikΓιγαντιαία τρύπα "καταπίνει" αυτοκίνητα στη Ρώμη
Γιγαντιαία τρύπα καταπίνει αυτοκίνητα στη Ρώμη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.05.2021
Σε μια γειτονιά στη Ρώμη της Ιταλίας, ένα τμήμα της ασφάλτου κατάρρευσε προκαλώντας την πτώση δύο αυτοκινήτων στον κρατήρα που δημιουργήθηκε.
Η τρύπα βάθους 6 μέτρων και μήκους 20 μέτρων, κατάφερε να καταπιεί μια Mercedes SUV και Smart που βρίσκονταν σταθμευμένα στο σημείο.
«Στην αρχή, υπήρχε τεράστιος φόβος γιατί η πρώτη σκέψη ήταν ότι όλα θα καταρρεύσουν, οπότε βγήκαμε στον δρόμο. Μετά από μια ώρα οι πυροσβέστες έφτασαν και μας καθησύχασαν. Μας είπαν ότι όλα ήταν ασφαλή και ότι δεν υπήρχαν προβλήματα, ώστε να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε», εξήγησε ένας γείτονας που ζει σε διαμέρισμα πάνω από τον δρόμο.
Ενώ η αιτία της κατάρρευσης δεν είναι ακόμη γνωστή, οι τοπικές αρχές υποπτεύονται ότι η αιτία θα μπορούσε να είναι η διαρροή νερού από ένα γκαράζ κάτω από τον δρόμο.
Πάρκινγκ για βραβείο: Έβαλε όπισθεν και βρέθηκε να κρέμεται στο κενό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.11.2019
Κόσμος
Βραβείο καλύτερου παρκαρίσματος: Έβαλε όπισθεν και βρέθηκε να κρέμεται στο κενό - Βίντεο
Τα τελευταία χρόνια, στην ιταλική πρωτεύουσα έχει αναφερθεί αύξηση των καταβοθρών και είχαν δημιουργηθεί δύο παρόμοια περιστατικά τον Ιανουάριο και τον Μάιο του 2020.
Σύμφωνα με το τοπικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Έρευνας, το ξεπερασμένο σύστημα αποχέτευσης σε συνδυασμό με τις υπόγειες σήραγγες ευθύνονται για τα διάφορα περιστατικά.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала