Γενναίος συνταξιούχος βουτά στα βρώμικα νερά για να καθαρίσει τα σκουπίδια από μπλοκαρισμένο φρεάτιο

© Φωτογραφία : ViralpressΓενναίος συνταξιούχος βουτά στα βρώμικα νερά για να καθαρίσει τα σκουπίδια από μπλοκαρισμένο φρεάτιο
Γενναίος συνταξιούχος βουτά στα βρώμικα νερά για να καθαρίσει τα σκουπίδια από μπλοκαρισμένο φρεάτιο  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.05.2021
Όταν θέλετε να επιλύσετε ένα πρόβλημα, μπορείτε είτε να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες, είτε να πάτε κατευθείαν στη ρίζα του. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτός ο ηρωικός συνταξιούχος επέλεξε τη δεύτερη επιλογή.
Ένας αποφασιστικός συνταξιούχος βούτηξε στα βρώμικα νερά ενός πλημμυρισμένου καναλιού για να απομακρύνει τα σκουπίδια που μπλόκαραν το φρεάτιο.
Στο βίντεο, ο ηλικιωμένος αγωνίζεται να κολυμπήσει στο θολό και δύσοσμο νερό, χωρίς κανέναν εξοπλισμό ασφαλείας, για να απομακρύνει τα σκουπίδια από το φρεάτιο του καναλιού, μετά από δυνατή βροχή στην επαρχία Σεμπού, στις Φιλιππίνες.
Ένας κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι την ώρα που ψώνιζε στην αγορά, μια ξαφνική δυνατή νεροποντή προκάλεσε πλημμύρες μέσα σε λίγα λεπτά.
Ούτε γάτα ούτε ζημιά: Ντελιβεράς μαζεύει την πίτσα που έπεσε στον δρόμο και την ξαναβάζει στο κουτί - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.04.2021
Ούτε γάτα ούτε ζημιά: Ντελιβεράς μαζεύει την πίτσα που έπεσε στον δρόμο και την ξαναβάζει στο κουτί
"Εντυπωσιάστηκα από την πρωτοβουλία του ηλικιωμένου άνδρα. Ήταν πολύ επικίνδυνο αλλά δεν ζητούσε τίποτα σε αντάλλαγμα. Απλά ήθελε να καθαρίσει τα βρώμικα νερά., Ελπίζω οι άνθρωποι να καταλάβουν τη σημασία της σωστής διαχείρισης απορριμμάτων", ανέφερε.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала