Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Γλυκά Νερά: "H ψυχολόγος της Καρολάιν είχε ηγετικό ρόλο στη Μεγάλη Στοά" – Φωτογραφίες ντοκουμέντα

© Φωτογραφία : MEGAH "ψυχολόγος" της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου
H ψυχολόγος της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 08.06.2021
Βρείτε μας
Tι αποκαλύπτει ο Μεγάλος Διδάσκαλος του οποίου εκτελούσε καθήκοντα εν τη απουσία του.
Για την απομάκρυνση της φερόμενης ως ψυχολόγου της 20χρονης Καρολάιν που δολοφόνησαν ληστές μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της και τον δεμένο χειροπόδαρα σύζυγό της, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, από τη Μεγάλη Στοά Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, μίλησε ο Μεγάλος Διδάσκαλος Παντελής Βούλης.
Φιλοξενούμενος στον «αέρα» του MEGA, ο άνθρωπος του οποίου εκτελούσε τα καθήκοντα η Ελένη Μυλωνοπούλου όταν απουσίαζε, ξεκαθάρισε πως η «ψυχολόγος», όχι μόνο συμμετείχε στους Τέκτονες, αλλά είχε και αρχηγικό ρόλο.

«Η κα Μυλωνοπούλου έχει κάνει το εξής λάθος: όχι απλώς ήταν μέλος, διετέλεσε Μεγάλη Γραμματεύς και για ένα διάστημα, εν τη απουσία μου, Μεγάλη Διδάσκαλος. Υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες και πάρα πολλά έγγραφα που φέρουν την υπογραφή της», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, δε, στη διαγραφή της, κατέστησε σαφές πως έγινε όταν συνειδητοποίησαν πως ενώ παρουσιαζόταν ως γιατρός – γυναικολόγος, είχε τελειώσει απλά ένα ΤΕΙ μαιευτικής.
Στη συνέχεια, απαντώντας στους ισχυρισμούς της συνηγόρου της που υποστηρίζει ότι η εντολέας της δεν είχε καμία σχέση με τη Μασονική Στοά, ο επικεφαλής της εξηγεί ότι ψεύδεται, ενώ το έγγραφο με το οποίο την έπαυσαν από τους κύκλους τους είναι καθ’ όλα γνήσιο.

«Η καΜυλωνοπούλου δεν μυήθηκε σε εμάς. Δεν μυήθηκε δηλαδή, στο δικό μας το Τάγμα. Η κα. Μυλωνοπούλου προερχόταν από το Διεθνές Μεικτό Τεκτονικό Τάγμα "Δελφοί". Όταν έγινε μία κίνηση αποσκίρτησης στους "Δελφούς" και έφυγε μία Στοά, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, μας προτείνανε να πάρουμε και την εν λόγω κυρία. Κι έτσι ήρθε μαζί μας. Σε εμάς παρουσιάστηκε ως γιατρός. Απ’ τη στιγμή που καταλάβαμε ότι μας έλεγε ψέματα, έχουμε ευθύνη για τη δημόσια υγεία» αποκάλυψε.

«Το γεγονός ότι αρνήθηκε πως υπήρξε Τέκτονας και δεν ήξερε για την αποβολή της εξόργισε το συμβούλιο. Ήταν μέλος μας από το 2014 μέχρι το 2018. Ήταν θησαυροφύλακας στη Στοά της και αργότερα γραμματέας στη Στοά της. Μετά έγινε Μεγάλη Διδάσκαλος. Δεν ήξερε τη Μεγάλη Στοά την οποία διοίκησε για έξι μήνες;» πρόσθεσε.
Για την απομάκρυνσή της, ο κ. Βούλης υποστήριξε πως όταν βγήκε η απόφαση, της το γνωστοποίησε γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης στο γραφείο του, ενώ δεν έκανε τίποτα και σηκώθηκε και έφυγε.
«Την προειδοποίησα να μην προκαλεί, να φύγει ήσυχα και να φτιάξει τη ζωή της. Ψεύδεται, δεν έφυγε μόνη της. Της είπα "σήκω φύγε"» τόνισε.
Ερωτηθείς, δε, γιατί η Στοά το έκανε θέμα, απάτησε ότι από τη στιγμή που ενώ δεν ήταν γιατρός και είχε προχωρήσει σε ιατρικές πράξεις και συμβουλές, «θα είχαμε και εμείς ποινική ευθύνη εφόσον το γνωρίζαμε».
«Ήμασταν υποχρεωμένοι να το κάνουμε» ξεκαθάρισε, αποκαλύπτοντας πως η κα Μυλωνοπούλου είχε δώσει συμβουλές και στη σύζυγό του, ενώ είχε μάλιστα κοντραριστεί με γιατρούς για μια φαρμακευτική αγωγή που της είχαν δώσει.

«Την κα Μυλωνοπούλου δεν μπορούσε κανείς να την καταλάβει ότι έλεγε ψέματα. Ήταν παντρεμένη με γιατρό γυναικολόγο. Είχε γιο γιατρό. Ήξερε γυναικολογία απ’ έξω και ανακατωτά. Είχαμε μία ολόκληρη Στοά με γιατρούς μέσα, δεν μπορούσαν να την καταλάβουν ότι είναι μαία. Υπήρχαν κάποιες υπόνοιες, από το Τάγμα των "Δελφών", οι οποίοι την αποκαλούσαν "μαμή". Όταν όμως, Αδελφή, μου λέει, εγώ, μου λέει, την ξέρω ως μαία. Την αναγνώρισε γιατί έκαναν μαζί ειδικότητα στο "Λαϊκό"» πρόσθεσε.

Η αποκάλυψη αυτή μάλιστα προκάλεσε σάλο, καθώς η έρευνα έφτασε ως το Βουκουρέστι και το πανεπιστήμιο από το οποίο, σύμφωνα με το βιογραφικό της, είχε πτυχίο ιατρικής.
«Όταν λοιπόν, διαβάσαμε τα βιογραφικά της πάλι, λέει ότι σπούδασε Ιατρική σε ένα πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου. Ρωτώντας όμως τη Στοά μας στο Βουκουρέστι, μου είπαν ότι δεν ξέρουν ότι έχει τελειώσει… ότι είναι γιατρός. Και επέμενε ακόμα και τότε να μου λέει ότι "εγώ τελείωσα το πανεπιστήμιο στο Βουκουρέστι και δεν δηλώθηκα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο" – γιατί μετά κάναμε εμείς μια έρευνα εδώ στον Ιατρικό Σύλλογο και δεν υπήρχε, βεβαίως, πουθενά το όνομά της όπως και στη Ρουμανία, "γιατί", λέει "το έκανα για φορολογικούς λόγους"».
«Τίποτα δεν θα είχε συμβεί αν τα αρνιόταν όλα» κατέληξε ο Μεγάλος Διδάσκαλος.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο φακός έχει «συλλάβει» τη φερόμενη ως ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, κατά τη διάρκεια εργασιών της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, φορώντας μάλιστα διακριτικά των δύο πιο υψηλών αξιωμάτων.

Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η "ψυχολόγος" της 20χρονης Καρολάιν

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μυλωνοπούλου το πρωί της Δευτέρας (08/06), πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές για την ιδιότητά της, μετά και τα όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων.
Καταθέτοντας για περίπου δύο ώρες, έκανε λόγο για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης που λανθασμένα της έδωσαν τον τίτλο της ψυχολόγου.

«Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το "Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων" με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Η 60χρονη, η οποία κλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδειας άσκησης επαγγέλματος και όχι για να καταθέσει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης, δεν παρουσίασε κάποιο πτυχίο, αλλά μια σειρά από πιστοποιητικά παρακολούθησης διαφόρων σεμιναρίων.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Live
Заголовок открываемого материала
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала
Internacional
InternationalEnglishΑγγλικάMundoEspañolΙσπανικά
Ευρώπη
DeutschlandDeutschΓερμανικάFranceFrançaisΓαλλικάΕλλάδαΕλληνικάΕλληνικάItaliaItalianoΙταλικάČeská republikaČeštinaΤσέχικαPolskaPolskiΠολωνικάСрбиjаСрпскиΣέρβικαLatvijaLatviešuΛετονικάLietuvaLietuviųΛιθουανικάMoldovaMoldoveneascăΜολδαβικάБеларусьБеларускiΛευκορωσικά
Νότιος Καύκασος
АҧсныАҧсышәалаΑμπχαζικάԱրմենիաՀայերենΑρμενικάAzərbaycanАzərbaycancaΑζερικάХуссар ИрыстонИронауΟσσετικάსაქართველოქართულიΓεωργιανά
Μέση Ανατολή
Sputnik عربيArabicΑραβικάTürkiyeTürkçeΤούρκικαSputnik ایرانPersianΦαρσίSputnik افغانستانDariΝταρί
Κεντρική Ασία
ҚазақстанҚазақ тіліΚαζακικάКыргызстанКыргызчаΚιργιζικάOʻzbekistonЎзбекчаΟυζμπεκικάТоҷикистонТоҷикӣΤατζικικά
Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία
Việt NamTiếng ViệtΒιετναμέζικα日本日本語Ιαπωνικά俄罗斯卫星通讯社简化中文Κινέζικα (απλοπ.)俄罗斯卫星通讯社繁體中文Κινέζικα (παραδ.)
Νότια Αμερική
BrasilPortuguêsΠορτογαλικά