Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Vodafone: Η ανακοίνωση για τη χρέωση των SMS - Ποιους αφορά

CC0 / Pixabay / Κινητά τηλέφωνα
Κινητά τηλέφωνα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.06.2021
Αύξηση της χρέωσης των SMS, από τις 7 Ιουλίου, ανακοίνωσε η Vodafone.
Τιμολογιακές αλλαγές ανακοίνωσε η Vodafone, ενημερώνοντας τους συνδρομητές καρτοκινητής, μεταξύ άλλων, ότι αυξάνεται η χρέωση για την αποστολή SMS.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, από τις 7 Ιουλίου 2021 η χρέωση για την αποστολή SMS αυξάνεται από 0,25 ευρώ/sms σε 0,2944 ευρώ/sms.
Όπως τονίζει, η μεταβολή αυτή δεν επηρεάζει τα SMS που περιλαμβάνονται στα εμπορικά διαθέσιμα πακέτα καρτοκινητής, αλλά μόνο τη χρέωση ανά sms, εκτός πακέτου.
Επίσης, όπως ανακοίνωσε από τις 7 Ιουλίου καταργείται για όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες με ενεργή τη φοιτητική προσφορά στο καρτοκινητό Vodafone CU, το φοιτητικό πακέτο CU Xclusive 7 που παρέχει 1.000 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 600MB για 30 ημέρες με 7 ευρώ.
Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει ή θα ενεργοποιήσουν το παραπάνω πακέτο έως την 7η Ιουλίου, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το πακέτο με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους, όπως διευκρινίζει η Vodafone.
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε νέο πακέτο για φοιτητές, αλλά και αύξηση παροχών εν μέσω του καλοκαιριού. Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «με σκοπό την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών για χρήση internet κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Vodafone αυξάνει τα παρεχόμενα GBs του πακέτου Surf & Email σε 20GB για 30 ημέρες, χωρίς να αυξηθεί η τιμή του πακέτου η οποία διατηρείται στα 10€. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση σε όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Vodafone International & Taza, από τις 8 Ιουνίου 2021 έως και τις 31 Αυγούστου 2021».
Όπως αναφέρει, εν τω μεταξύ, η εταιρεία, λόγω των αλλαγών οι συνδρομητές καρτοκινητής που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μήνα από την ημερομηνία εφαρμογής των αλλαγών.
SMS Μετακίνησης: Οι κωδικοί εξόδου για το 13033 - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.05.2021
Ελλάδα
Προσεχώς SMS για ιατρικές εξετάσεις και τσεκάπ στα πρότυπα του μηνύματος για τον εμβολιασμό
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала