https://sputniknews.gr/20210615/haikalis-ton-logo-tha-ehei-i-dikaiosyni---prepei-na-katalavoyn-arketoi-oti-den-eimaste-oloi-idioi-14194977.html
Χαϊκάλης: Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη - Πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Χαϊκάλης: Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη - Πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη σχετικά με τη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την υπόθεσή του. 15.06.2021, Sputnik Ελλάδα
2021-06-15T14:27+0300
2021-06-15T14:27+0300
2021-06-15T14:43+0300
ελλάδα
σπύρος μπιμπίλας
παύλος χαϊκάλης
πέτρος φιλιππίδης
πασχάλης τσαρούχας
σεη
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/06/0f/14194923_72:0:701:354_1920x0_80_0_0_dcaf977c23663c850179d5eae20a2e36.jpg
Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στη σημερινή συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στην οποία εξετάστηκαν οι καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.Το πειθαρχικό, υπό τον πρόεδρό του, Πασχάλη Τσαρούχα, συνεδρίαση σήμερα τόσο για την υπόθεση Χαϊκάλη όσο και για αυτή του έτερου ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος και με ποινική δίωξη.Οι δηλώσεις ΧαϊκάληΠροσερχόμενος στο κτίριο του ΣΕΗ ο κ. Χαϊκάλης επεσήμανε πως «προσήλθα στο σωματείο μας με τη θεσμική ιδιότητα που κατέχει το πειθαρχικό να εξετάσει όλα αυτά τα φαινόμενα».Ο ίδιος επεσήμανε τον σεβασμό του στη διαδικασία και τόνισε πως έχει καταφύγει στη Δικαιοσύνη.«Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι». Τα επόμενα βήματαΣημειώνεται πως το πειθαρχικό αποφάσισε τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από τον ΣΕΗ, ενώ για την υπόθεση Χαϊκάλη έκρινε πως απαιτείται επανεξέταση. «Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση» ανέφερε δημοσιογράφος του MEGA.Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα γίνουν από εδώ και στο εξής.«Εμείς του διοικητικού δεν έχουμε γνώση του τι γίνεται στο πειθαρχικό» ενημέρωσε και τόνισε πως θα υπάρξει συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης. «Θα πάμε μετά σε μία γενική συνέλευση, που αυτή θα πάει την απόφαση για το εάν θα αποβληθούν κάποιοι συνάδελφοί μας. Αυτό όμως απαιτεί χρόνο» εξήγησε.
https://sputniknews.gr/20210615/petros-filippidis-ti-synepagetai-i-diagrafi-toy-apo-to-somateio--ton-septemvrio-i-oristiki-apofasi-14189063.html
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2021
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Ειδήσεις
el_GR
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/06/0f/14194923_150:0:622:354_1920x0_80_0_0_9081441e2a44833721f590522f006ee0.jpgSputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
σπύρος μπιμπίλας, παύλος χαϊκάλης, πέτρος φιλιππίδης, πασχάλης τσαρούχας, σεη
σπύρος μπιμπίλας, παύλος χαϊκάλης, πέτρος φιλιππίδης, πασχάλης τσαρούχας, σεη
Χαϊκάλης: Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη - Πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι
14:27 15.06.2021 (Ανανεώθηκε: 14:43 15.06.2021) Δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη σχετικά με τη συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την υπόθεσή του.
Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στη σημερινή συνεδρίαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στην οποία εξετάστηκαν οι καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.
Το πειθαρχικό, υπό τον πρόεδρό του, Πασχάλη Τσαρούχα, συνεδρίαση σήμερα τόσο για την υπόθεση Χαϊκάλη όσο και για αυτή του έτερου ηθοποιού, Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος και με ποινική δίωξη.
Οι δηλώσεις Χαϊκάλη
Προσερχόμενος στο κτίριο του ΣΕΗ ο κ. Χαϊκάλης επεσήμανε πως «προσήλθα στο σωματείο μας με τη θεσμική ιδιότητα που κατέχει το πειθαρχικό να εξετάσει όλα αυτά τα φαινόμενα».
Ο ίδιος επεσήμανε τον σεβασμό του στη διαδικασία και τόνισε πως έχει καταφύγει στη Δικαιοσύνη.
«Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».
Τα επόμενα βήματα
Σημειώνεται πως το πειθαρχικό αποφάσισε τη
διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από τον ΣΕΗ, ενώ για την υπόθεση Χαϊκάλη έκρινε πως απαιτείται επανεξέταση.
«Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση» ανέφερε δημοσιογράφος του MEGA.
Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα γίνουν από εδώ και στο εξής.
«Εμείς του διοικητικού δεν έχουμε γνώση του τι γίνεται στο πειθαρχικό» ενημέρωσε και τόνισε πως θα υπάρξει συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης.
«Θα πάμε μετά σε μία γενική συνέλευση, που αυτή θα πάει την απόφαση για το εάν θα αποβληθούν κάποιοι συνάδελφοί μας. Αυτό όμως απαιτεί χρόνο» εξήγησε.