Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Ολυμπία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Τρίτη 15 Ιουνίου

© Φωτογραφία : Ολυμπία Οδός / Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Παναγοπούλας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Παναγοπούλας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.06.2021
Σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό, η κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα εξυπηρετείται από την παράπλευρη βοηθητική οδό εκτός των σηράγγων, λόγω προγραμματισμένων έργων από την Τρίτη στις 18:00 έως την Τετάρτη στις 08:00.
Ταλαιπωρία θα υποστούν οι οδηγοί που θα διασχίσουν την Ολυμπία Οδό σήμερα από τις 18:00 έως τις 08:00 της Τετάρτης, στις σήραγγες της Παναγοπούλας στην περιοχή του Αιγίου (μεταξύ των χ.θ. 184,600 και 194) καθώς θα εκτελούνται προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού των σηράγγων.
Σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό, η κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα εξυπηρετείται από την παράπλευρη βοηθητική οδό εκτός των σηράγγων, όπως φαίνεται στο ακόλουθο διάγραμμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της.
© Φωτογραφία : Ολυμπία οδόςΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Παναγοπούλας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Παναγοπούλας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.06.2021
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Παναγοπούλας
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία την επόμενη μέρα, Τετάρτη 16 Ιουνίου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала