Άρωμα Ελλάδας με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ στην παγκόσμια καμπάνια του οίκου Louboutin

© Φωτογραφία : STARΟ Ηρακλής στο bootcamp του «GNTM 3»
Ο Ηρακλής στο bootcamp του «GNTM 3» - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.07.2021
Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ που εντυπωσίασε τους πάντες στο "GNTM 3" και αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού μοντέλων, λίγους μήνες μετά συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια του οίκου Louboutin.
Ελληνικό χρώμα έχει η παγκόσμια καμπάνια του οίκου Louboutin αφού σε αυτήν συμμετέχει ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του «GNTM 3» που είχε προβληθεί την περασμένη τηλεοπτική σεζόν στο STAR.
Ο Δημήτρης Σκουλός - Sputnik Ελλάδα, 1920, 14.07.2021
GNTM: Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Σκουλός με τη νεογέννητη κόρη του
Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ πόζαρε στον φακό του διάσημου φωτογράφου Ρενέ Χαμπερμάχερ για τη νέα συλλογή των sneakers και εντυπωσιάζει με τις λήψεις του τόσο με το ιδιαίτερο μπλε σακάκι όσο και με άνετα καλοκαιρινά ρούχα σε ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο μέρος.

Δείτε τις φωτογραφίες του Ηρακλή Τσουζίνοφ για τον οίκο Louboutin

Μάλιστα, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε ακόμα ένα βίντεο κλιπ, αυτή τη φορά για το τραγούδι «Come Home» που ερμηνεύει ο Good Job Nicky και «έκλεψε» εκ νέου τις εντυπώσεις.
Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε, πριν από περίπου έναν μήνα, ότι διατηρεί δεσμό με την άλλοτε συμπαίκτριά του στο «GNTM 3», Μαρινέλα Ζύλα.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος σε σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή του STAR, «Στη φωλιά των κου κου», είχε αναφέρει: «Πλέον δεν κρυβόμαστε με τη Μαρινέλα, κάνουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα τη φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή, δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμα υπάρχει το σασπένς, ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε φωτογραφίες με τα κινητά».
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала