- Sputnik Ελλάδα, 1920
Αθλητικά
Αθλητικές ειδήσεις για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ. Οι κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς αθλητικές στιγμές με επικαιρότητα και σχολιασμό.

Ποδοσφαιριστής έγινε μέλος της μαφίας: Ένα βήμα πριν την Εθνική και κατέληξε στη φυλακή

© Twitter / ZipiZapismoΟ Ίλια Γιούρκοβιτς
Ο Ίλια Γιούρκοβιτς - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.07.2021
Ήταν από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας και καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλακή.
Η επιτυχία από την αποτυχία είναι ένας μικρός δρόμος. Ο Ίλια Γιούρκοβιτς ήταν σούπερ ταλέντο και κατέληξε πίσω από της φυλακής τα σίδερα.
Θα μπορούσε να είχε μια υπέροχη ποδοσφαιρική καριέρα, αφού το ταλέντο του ξεχείλιζε, αλλά σχεδίασε μια δολοφονία και καταδικάστηκε σε έντεκα χρόνια φυλάκιση.
Ο Σουηδός με σερβικές ρίζες έφτασε ένα βήμα πριν την Εθνική ομάδα, αλλά έγινε "αρχηγός" σε μια από τις πιο διαβόητες μαφίες στην Ευρώπη.

Ο τραυματισμός που του άλλαξε τον τρόπο ζωής

Ένας τραυματισμός το 2014 ήταν αυτός που τον χώρισε από το γήπεδο και τον οδήγησε σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Ένας τραυματισμός στο γόνατο στις αρχές του Ιουλίου 2014 αναφέρεται ως το σημείο καμπής του. Το ποδόσφαιρο το σταμάτησε το 2017, αλλά τα τοπικά ΜΜΕ γράφουν ότι έζησε μια διπλή ζωή μεταξύ 2014 και 2017. Το 2016 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Βάσαλουντ.
«Σταμάτησα να παίζω, δεν το είπα σε κανέναν. Δεν τηλεφώνησα ούτε στον μάνατζέρ μου. Ήμουν επικεντρωμένος σε άλλα πράγματα. Αποφάσισα να πάω στο ποδόσφαιρο και αυτό, στο τέλος, μου κόστισε» τόνισε.
Μποξέρ με γάντια του μποξ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 02.03.2021
Αθλητικά
Ο Έλληνας πρωταθλητής που ήταν μέλος μαφίας δολοφόνων: Η διπλή ζωή μέσα στο αίμα και το σωτήριο 2039

Η κατηγορία για φόνο

Ο Ίλια Γιούρκοβιτς κατηγορήθηκε για φόνο το 2015, αλλά αθωώθηκε από τις κατηγορίες αφού είπε ότι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν.
«Καθόμουν σε ένα παγκάκι στο κέντρο όταν ένας άντρας πλησίασε και άρχισε να με πυροβολεί με ένα πυροβόλο όπλο. Έλαβα έξι σφαίρες στα πόδια και ένα στο χέρι» είπε ο Γιούρκοβιτς, ο οποίος έχασε έναν από τους στενούς του φίλους λίγο μετά.

Καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση

Η μεγάλη ελπίδα του ποδοσφαίρου της Σουηδίας, βρισκόταν στο κατώφλι της Εθνικής ομάδας και και στη συνέχεια έγινε ο ηγέτης του υποκόσμου. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 ετών για βοήθεια και συνέργεια σε απόπειρα δολοφονίας, πολλά σοβαρά εγκλήματα και απαγωγές, μεταξύ άλλων.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, ήταν ένα από τα τέσσερα άτομα που εμπιστεύτηκε το αφεντικό της τοπικής μαφίας, Shihab Lamuri, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους στη Στοκχόλμη.
«Αν είχα παραλείψει αυτόν τον αγώνα, σίγουρα θα είχα γίνει κάτι» ανέφερε.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала