Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Vodafone: Πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα με τηλέφωνο και ίντερνετ

Vodafone - Sputnik Ελλάδα, 1920, 30.07.2021
Δεν υπάρχει κάποιο ακριβές χρονικό πλαίσιο, αλλά "θα φτιαχτεί σύντομα".
Αποκαθίσταται σταδιακά το πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι συνδρομητές της Vodafone το πρωί της Παρασκευής (30/07).
Όπως διαβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας κατόπιν επικοινωνίας μέσω του chat, το πρόβλημα που παρουσιάστηκε τόσο στην τηλεφωνία, όσο και στο ίντερνετ «θα φτιαχτεί σύντομα».
«Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με την τηλεφωνία αυτήν τη στιγμή. Γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση. Δεν έχω κάποιο ακριβές χρονικό πλαίσιο να σας δώσω αλλά θα φτιαχτεί σύντομα», απάντησε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας, όπως ανέφερε χρήστης της Vodafone με ανάρτησή του στο εξιδεικευμένο τεχνολογικό φόρουμ adslgr.com.
«Μετά από 2 ώρες έπιασε το κινητό» ενημέρωσε από την πλευρά του ένας άλλος χρήστης στο Facebook.
Από την πλευρά της η εταιρεία υποστήριξε ότι πρόκειται για προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο «αποκαθίσταται», χωρίς ωστόσο να δώσει ακριβές χρονοδιάγραμμα για τη διευθέτησή του.
Ενη"Για προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται" κάνει λόγο η Vodafone, αναφορικά με τα προβλήματα στο δίκτυό της που παρουσιάστηκαν από νωρίς το πρωί.
"Για προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται" κάνει λόγο η Vodafone, αναφορικά με τα προβλήματα στο δίκτυό της που παρουσιάστηκαν από νωρίς το πρωί.
Ασαφές παραμένει επίσης ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα με το δίκτυο της Vodafone, καθώς σε κάποιες φαίνεται να επανήλθε, ενώ σε άλλες οι συνδρομητές αδυνατούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της εταιρείας.
Το μουμιοποιημένο κεφάλι που βρέθηκε στο Ρέθυμνο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 30.07.2021
Ελλάδα
Ρέθυμνο: Βασανιστικός και φρικιαστικός ο θάνατος του άνδρα με το μουμιοποιημένο κεφάλι στο βαρέλι
Υπενθυμίζεται ότι πλήθος συνδρομητών παραπονέθηκε νωρίτερα για προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone, τόσο στο ίντερνετ όσο και στην τηλεφωνία, με αναρτήσεις στους λογαριασμούς της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα.
Πολλοί από αυτούς κατήγγειλαν επίσης ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή υποστήριξης.
«Δεν έχω δίκτυο κινητού καθόλου και δεν απαντάτε στις γραμμές σας!», ανέφερε ένας χρήστης στο Facebook.
Άλλοι επισήμαναν επίσης ότι οι χρόνοι αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο της Vodafone ήταν μεγάλοι, ενώ δεν μπορούσαν να δεχθούν ή να πραγματοποιήσουν κλήσεις, αλλά και να συνδεθούν στο ίντερνετ.
«Προσπαθούμε να πάρουμε και να μας πάρουν τηλέφωνο και δεν τα καταφέρνουμε. Εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών αναμονή 45 λ.», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.
«Δεν μπορούμε να καλέσουμε και το αντίθετο, ούτε SMS ούτε στα δεδομένα», υποστήριξε ένας ακόμη.
Όσοι χρήστες μάλιστα προσπάθησαν να μπουν στο τμήμα «Επικοινωνία» στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone έβλεπαν το ακόλουθο μήνυμα:
«Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο».
© ΦωτογραφίαΠρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone
Πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone - Sputnik Ελλάδα, 1920, 30.07.2021
Πρόβλημα στο δίκτυο της Vodafone
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала