https://sputniknews.gr/20210816/pedro-almodovar-olympionikis-toy-tokio-protagonistei-sti-nea-toy-tainia-mazi-me-tin-penelope-kroyz-16645824.html
Πέδρο Αλμοδόβαρ: Ολυμπιονίκης του Τόκιο πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ
Πέδρο Αλμοδόβαρ: Ολυμπιονίκης του Τόκιο πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ
Στη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με τίτλο "Parallel Mothers" και πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ, συμμετέχει και η Άνα Πελετέιρο, που κατέλαβε την τρίτη θέση στο τριπλούν κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
2021-08-16T07:17+0300
2021-08-16T07:17+0300
2021-08-16T09:03+0300
κόσμος
ισπανία
ταινία
κινηματογράφος
στίβος
ολυμπιακοί αγώνες 2020
σινεμά
χάλκινο μετάλλιο
τόκιο 2020
πέδρο αλμοδόβαρ
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/08/0c/16576666_0:0:3072:1728_1920x0_80_0_0_fea91dc02a61876c2789f7ddf3f8cfbc.jpg
Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του τριπλούν στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο Άνα Πελετέιρο θα κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στο πλάι της Πενέλοπε Κρουζ αφού αμφότερες πρωταγωνιστούν στη νέα ισπανική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο «Parallel Mothers».Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Marca», την ημέρα που η Πελετέιρο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας ανάρτησε στο Instagram βίντεο από τη συμμετοχή της αθλήτριας στο φιλμ, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.Η Πελετέιρο σε σχετικές δηλώσεις στην «El País» ανέφερε: «Είναι απλά μια εμφάνιση, έπρεπε να υποδυθώ τον εαυτό μου. Είναι ένα πολύ μικρό πράγμα, αλλά για εμένα και για τους γονείς μου που είναι θαυμαστές του Πέδρο (Αλμοδόβαρ), το γεγονός ότι συμμετέχω ακόμα και αν επρόκειτο για μια φωτογραφία μου στο φόντο, είναι το ουσιώδες».Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Μιλένα Σμιτ, Ισραέλ Ελεχάλδε, Αϊτάνα Σάντσεθ-Χιχόν και, σύμφωνα με την περίληψη, «πρόκειται για την ιστορία δύο γυναικών, της "Τζάνις" και της "Άνα", που συναντιούνται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου λίγο πριν γεννήσουν αφού έμειναν έγκυες δίχως να το επιθυμούν, με την πρώτη να είναι μεσήλικη και να μην έχει μετανιώσει για τίποτα στη ζωή της και με τη δεύτερη να είναι έφηβη και να διακατέχεται από πολλούς φόβους».
https://sputniknews.gr/20210813/tom-nteili-o-vretanos-olympionikis-deihnei-ti-zaketa-poy-eplexe-gia-toys-agones-sto-tokio-16580449.html
ισπανία
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2021
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Ειδήσεις
el_GR
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/07e5/08/0c/16576666_284:0:3015:2048_1920x0_80_0_0_4f25c276d403d64dc2d52ec1d63b8609.jpgSputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
ισπανία, ταινία, κινηματογράφος, στίβος, ολυμπιακοί αγώνες 2020, σινεμά, χάλκινο μετάλλιο, τόκιο 2020, πέδρο αλμοδόβαρ, πενέλοπε κρουζ, άνα πελετέιρο
ισπανία, ταινία, κινηματογράφος, στίβος, ολυμπιακοί αγώνες 2020, σινεμά, χάλκινο μετάλλιο, τόκιο 2020, πέδρο αλμοδόβαρ, πενέλοπε κρουζ, άνα πελετέιρο
Πέδρο Αλμοδόβαρ: Ολυμπιονίκης του Τόκιο πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ
07:17 16.08.2021 (Ανανεώθηκε: 09:03 16.08.2021) Στη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με τίτλο "Parallel Mothers" και πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ, συμμετέχει και η Άνα Πελετέιρο, που κατέλαβε την τρίτη θέση στο τριπλούν κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης του τριπλούν στους πρόσφατους
Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο Άνα Πελετέιρο θα κάνει το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στο πλάι της Πενέλοπε Κρουζ αφού αμφότερες πρωταγωνιστούν στη νέα ισπανική ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο «Parallel Mothers».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με
σχετικό δημοσίευμα της «Marca», την ημέρα που η Πελετέιρο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας ανάρτησε στο Instagram βίντεο από τη συμμετοχή της αθλήτριας στο φιλμ, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.
Η Πελετέιρο σε
σχετικές δηλώσεις στην «El País» ανέφερε: «Είναι απλά μια εμφάνιση, έπρεπε να υποδυθώ τον εαυτό μου. Είναι ένα πολύ μικρό πράγμα, αλλά για εμένα και για τους γονείς μου που είναι θαυμαστές του Πέδρο (Αλμοδόβαρ), το γεγονός ότι συμμετέχω ακόμα και αν επρόκειτο για μια φωτογραφία μου στο φόντο, είναι το ουσιώδες».
Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Μιλένα Σμιτ, Ισραέλ Ελεχάλδε, Αϊτάνα Σάντσεθ-Χιχόν και, σύμφωνα με την περίληψη, «πρόκειται για την ιστορία δύο γυναικών, της "Τζάνις" και της "Άνα", που συναντιούνται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου λίγο πριν γεννήσουν αφού έμειναν έγκυες δίχως να το επιθυμούν, με την πρώτη να είναι μεσήλικη και να μην έχει μετανιώσει για τίποτα στη ζωή της και με τη δεύτερη να είναι έφηβη και να διακατέχεται από πολλούς φόβους».