Κόσμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Κόσμος
Διεθνείς ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Άρθρα και αναλύσεις για όλα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ασία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Ερντογάν εξέδωσε βιβλίο 216 σελίδων για το πώς η Τουρκία μάχεται κατά της αδικίας

© AP Photo / Mustafa KamaciΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Sputnik Ελλάδα, 1920, 07.09.2021
Ένα βιβλίο που επικρίνει την υπάρχουσα παγκόσμια τάξη, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τοποθετήθηκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων τη Δευτέρα 6/9, σύμφωνα με τη διεύθυνση επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας.
Τη Δευτέρα 6/9 μπήκε στις προθήκες των βιβλιοπωλείων το νέο βιβλίο του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τίτλο «Ένας πιο δίκαιος κόσμος είναι δυνατός».
Το βιβλίο του Ερντογάν περιλαμβάνει αυτό που ο ίδιος θεωρεί αδικία, διάκριση και διπλά πρότυπα, που ενσωματώνει ο πυρήνας των πέντε εθνών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Το εν λόγω βιβλίο είναι το τέταρτο κατά σειρά που έγραψε ο Τούρκος Πρόεδρος, στο οποίο μιλά για την ειρήνη, τη φιλία και έναν κόσμο χωρίς πόλεμο.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - Sputnik Ελλάδα, 1920, 30.08.2021
Κόσμος
Ερντογάν: Η άποψη των Ταλιμπάν για τις γυναίκες έχει αλλάξει σε σχέση με 20 χρόνια πριν
Η συγγραφική προσπάθεια των 216 σελίδων αποπειράται να περάσει ένα μήνυμα τόσο προς την Τουρκία όσο και τους πολίτες όλου του κόσμου.
Ο Ερντογάν υποστηρίζει ότι οι θεσμοί που διαμορφώνονται από τις «ανάγκες του παρελθόντος» δεν μπορούν να λύσουν σύγχρονα προβλήματα αλλά μάλλον θα δημιουργήσουν νέα. «Για έναν πιο δίκαιο κόσμο, υπάρχει ανάγκη για μια παγκόσμια τάξη που να δίνει ελπίδα και αυτοπεποίθηση», λέει.
Το βιβλίο του θα μεταφραστεί στα αγγλικά, αραβικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά και ισπανικά, ανέφερε η προεδρία. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στην τουρκική υπηρεσία διαχείρισης έκτακτης ανάγκης AFAD (Προεδρία Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών).
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала