Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Self test: Ποιοι δικαιούνται να λάβουν δύο δωρεάν έως τις 12 Σεπτεμβρίου

© Φωτογραφία : SOOC / Konstantinos TsakalidisSelf test
Self test - Sputnik Ελλάδα, 1920, 07.09.2021
Βρείτε μας
Ποιοι δικαιούνται να λάβουν δύο δωρεάν self test έως τις 12 Σεπτεμβρίου.
Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση για την επέκταση της δωρεάν διαμονής self test σε ορισμένες κατηγορίες πολιτών.
Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό, δύο δωρεάν τεστ μπορούν να λάβουν έως και τη 12η Σεπτεμβρίου:
Κάτοχοι Α.Μ.Κ.Α., προσωρινού Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Π.Α.Μ.Κ.Α.) του άρθρου 248 του ν. 4782/2021 (Α' 36) ή Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (Π.Α.Α.Υ.Π.Α.), ηλικίας πέντε έως 17 ετών, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα, ή δεν έχουν νοσήσει.
Κάτοχοι Α.Μ.Κ.Α., Π.Α.Μ.Κ.Α. ή Προσωρινού Αριθμού Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (Π.Α.Α.Υ.Π.Α.), ηλικίας δεκαοχτώ (18) έως τριάντα (30) ετών που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα ή δεν έχουν νοσήσει.
Υπάλληλοι του Δημοσίου που δεν εξαιρούνται από την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης (self test).
Εργαζόμενοι/ες του ιδιωτικού τομέα που απασχολούνται με σχέση εξαρτημένης εργασίας, στους/στις ωφελούμενους/ες των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), που απασχολούνται σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (Κ.Κ.Π.Π.), συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων, προκειμένου να παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία στον συμφωνημένο στην ατομική τους σύμβαση τόπο εργασίας που δεν εξαιρούνται από την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης (self test).
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала