Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: "Όχι" στα αιτήματα Ελλήνων υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

© Φωτογραφία : SOOC / Menelaos MyrillasΕμβόλιο στο Ελληνικό
Εμβόλιο στο Ελληνικό - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.09.2021
Βρείτε μας
"Όχι" στα αιτήματα Ελλήνων υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού είπε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Τι ζητούσαν 30 υγειονομικοί.
Απέρριψε τα αιτήματα Ελλήνων υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Συνολικά 30 υγειονομικοί, ανεξάρτητοι γιατροί και εργαζόμενοι σε δημόσιες δομές, είχαν υποβάλει δύο αιτήματα στις 2 Σεπτεμβρίου.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, στις 7 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε να τα απορρίψει.
© Φωτογραφία : Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου"Όχι" στο αίτημα Ελλήνων υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Όχι στο αίτημα Ελλήνων υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 09.09.2021
"Όχι" στο αίτημα Ελλήνων υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
«Το Δικαστήριο απέρριψε αιτήματα για προσωρινά μέτρα που υποβλήθηκαν σε δύο αιτήσεις που κατατέθηκαν σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό επαγγελματιών του τομέα της υγείας κατά της COVID-19» αναφέρεται στη σχετική απόφαση.
Οι υγειονομικοί επικαλούμενοι τα άρθρα 2 (δικαίωμα στη ζωή), 3 (απαγόρευση απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης), 4 (απαγόρευση της δουλείας και της αναγκαστικής εργασίας), 5 (δικαίωμα στην ελευθερία και την ασφάλεια), 6 (δικαίωμα σε μία δίκαιη δίκη), 8 (δικαίωμα στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής) και 14 (απαγόρευση των διακρίσεων), διαμαρτύρονται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού ως απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους και ζητούσαν την αναστολή εφαρμογής της νομοθεσίας.
Υπενθυμίζεται πως από 1η Σεπτεμβρίου τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή το μέτρο της κυβέρνησης που προβλέπει αναστολή εργασίας για το υγειονομικό προσωπικό που αρνείται να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала