Στάθης Αγγελόπουλος: Αρνείται να κάνει το εμβόλιο κι ας έμεινε 13 ημέρες στη ΜΕΘ με κορονοϊό

© Φωτογραφία : AlphaO Στάθης Αγγελόπουλος
O Στάθης Αγγελόπουλος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.09.2021
"Ξέρω πολλούς γιατρούς που λένε: μην κάνετε το εμβόλιο, ας πεθάνω" δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος αρνήθηκε να διασωληνωθεί.
Τη δική του μάχη με τον κορονοϊό περιέγραψε ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος αν και νόμιζε ότι θα πεθάνει, ενώ βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη διασωλήνωση, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο, καθώς δεν έχει πειστεί.
Μιλώντας για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, ο γνωστός τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε πως φοβήθηκε ότι θα πεθάνει στο νοσοκομείο μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι ακόμα κι αυτό δεν του άλλαξε άποψη για το εμβόλιο, καθώς δεν τον κάνει να αισθάνεται προστατευμένος.
«Έκατσα 13 ημέρες στην εντατική», δήλωσε στον ALPHA, γνωστοποιώντας πως έφτασε σε οριακό σημείο πριν από τη διασωλήνωση, την οποία μάλιστα αρνήθηκε.
«Είπα όχι, αρνήθηκα, αλλά καταλαβαίνω πως εάν έβλεπαν τα πράγματα οι γιατροί σκούρα, δεν θα με ρωτούσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αφού εξομολογήθηκε πως όχι απλά κινδύνευσε, αλλά φοβήθηκε ότι θα πεθάνει, περιέγραψε τι πέρασε.

«Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στη ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακά για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορονοϊό, θέλει έξι μήνες» είπε.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος έχει βγει από το νοσοκομείο εδώ και έναν μήνα, ωστόσο συνεχίζει να κάνει φυσιοθεραπείες, λόγω όσων του άφησε ο κορονοϊός. Συγκεκριμένα, όπως είπε, έχασε τόση μυϊκή μάζα που δεν μπορούσε να κινηθεί ενώ δεν είναι ακόμα σε θέση να τραγουδήσει αφού οι πνεύμονές του δεν έχουν επανέλθει πλήρως.
Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον εμβολιασμό, καθιστώντας σαφές πως παραμένει… αμετάπειστος, αν και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ούτε αντιεμβολιαστής ούτε αρνητής.
Υποστήριξε, δε, ότι δεν τον έχουν πείσει οι επιστήμονες, ενώ ίσως δεν έχει και την καλύτερη ενημέρωση.

«Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Το εμβόλιο δεν έχω πειστεί, φοβάμαι, να το κάνω. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής ούτε αρνητής», είπε.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι εμπιστεύεται τους γιατρούς, αλλά όχι το εμβόλιο…
«Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ξέρω πολλούς γιατρούς που λένε να μην το κάνουμε. Ας πεθάνω από κορονοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση», ισχυρίστηκε.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала