Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Τι είναι το Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή

© Φωτογραφία : SOOC / George VitsarasΦοιτητής σε σχολή
Φοιτητής σε σχολή - Sputnik Ελλάδα, 1920, 16.09.2021
Βρείτε μας
Κάθε φοιτητής υποχρεούται κατά την ηλεκτρονική του εγγραφή να συμπληρώσει το σχετικό ερωτηματολόγιο για το Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή.
Με τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών να έχουν ξεκινήσει, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης eregister.it.minedu.gov.gr, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι είναι το Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή.
Το συγκεκριμένο δελτίο δεν έχει καμία σχέση με τη φοιτητική ταυτότητα ή την κάρτα που λαμβάνουν οι φοιτητές για τα μέσα μεταφοράς.
Πρόκειται για μια εφαρμογή της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, προκειμένου να αντλήσει έγκυρη στατιστική πληροφόρηση.
Η ΕΛΣΤΑΤ διενεργεί την έρευνα αυτή κατά την έναρξη κάθε ακαδημαϊκού έτους. Κάθε φοιτητής υποχρεούται κατά την ηλεκτρονική του εγγραφή να συμπληρώσει το σχετικό ερωτηματολόγιο.
Σε ό,τι αφορά τους αλλοδαπούς φοιτητές και εν γένει όσους φοιτητές δεν πραγματοποιούν ηλεκτρονική εγγραφή, μεταβαίνουν στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ. Στο κάτω μέρος της σελίδας και πατώντας στον σύνδεσμο «Συμπλήρωση Ατομικού Στατιστικού Δελτίου Φοιτητή/Σπουδαστή» μπορούν να συμπληρώνουν το Δελτίο.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала