Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο

Εκπαιδευτής καταδύσεων βοηθά παιδιά με αναπηρία να εκπληρώσουν τα όνειρά τους

© RuptlyΕκπαιδευτής καταδύσεων βοηθά παιδιά με αναπηρία να εκπληρώσουν τα όνειρά τους
Εκπαιδευτής καταδύσεων βοηθά παιδιά με αναπηρία να εκπληρώσουν τα όνειρά τους - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.09.2021
Βρείτε μας
Ένας Αιγύπτιος εκπαιδευτής καταδύσεων διδάσκει σε άτομα με αναπηρία να κάνουν καταδύσεις.
Ο Αιγύπτιος εκπαιδευτής καταδύσεων, Άχμεντ Έλκορι, βοηθάει στην Αλεξάνδρεια άτομα με ψυχικές και σωματικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης της τύφλωσης και του συνδρόμου down, να κάνουν καταδύσεις.
Βοηθάει τους μαθητές να μπουν στην πισίνα μέσα στην ακαδημία καταδύσεων και εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με καταδυτικό εξοπλισμό, πριν τους διδάξει πώς να κολυμπούν κάτω από το νερό.
Ο Μοχάμεντ Αχμέτ, ένας συμμετέχων με προβλήματα όρασης, εξήγησε πώς ο Έλκορι του έμαθε να ρυθμίζει την αναπνοή του, καθώς του έδειξε τις κινήσεις με το χέρι "πάνω" και "κάτω".
Πλαστικός χειρούργος βοήθησε κοριτσάκι με σοβαρά εγκαύματα να αποκτήσει καινούριο πρόσωπο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.09.2021
Πλαστικός χειρούργος στη Ρωσία βοήθησε κοριτσάκι με σοβαρά εγκαύματα να αποκτήσει καινούριο πρόσωπο
«Ο κύριος στόχος της πρωτοβουλίας είναι να κάνει τα παιδιά ευτυχισμένα, ειδικά τα τυφλά παιδιά που ζουν μια πολύ δύσκολη ζωή και πιστεύουν ότι αδυνατούν να ασχοληθούν με αυτό το άθλημα», δήλωσε ο Έλκορι.
Στους μαθητές παρέχονται επίσης μαθήματα για τις θεωρητικές πτυχές της κατάδυσης, όπως η απομνημόνευση των λειτουργιών του εξοπλισμού.
Κάνε κάτι χωρίς αντάλλαγμα: Βρετανός κομμωτής μεταμορφώνει άστεγους και χαρίζει χαμόγελα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.09.2021
"Κάνε κάτι χωρίς αντάλλαγμα": Βρετανός κομμωτής "μεταμορφώνει" άστεγους και χαρίζει χαμόγελα
Στο παρελθόν, ο Έλκορι είχε εκπαιδεύσει ανάπηρους πολίτες από ευρωπαϊκές χώρες κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πόλη Χουργκάντα, αφού η πανδημία σταμάτησε τον τουρισμό.
Όταν επέστρεψε στην Αλεξάνδρεια, ο εκπαιδευτής αποφάσισε να εφαρμόσει την ιδέα σε Αιγύπτιους πολίτες, κάνοντας μαθήματα στην ακαδημία καταδύσεων.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала