Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Ρόδος: "Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις" - Τα σοκαριστικά λόγια της 31χρονης σε συγγενή της

© Φωτογραφία : FacebookΈγκλημα στη Ρόδο: Αυτή είναι η 31χρονη δασκάλα που σκότωσε ο πρώην φίλος της
Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτή είναι η 31χρονη δασκάλα που σκότωσε ο πρώην φίλος της - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.09.2021
Στο "φως" μία από τις τελευταίες συνομιλίες που είχε η 31χρονη από τη Ρόδο, που έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του πρώην συντρόφου της.
Συγγενής της 31χρονης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον 40χρονο, αλλά μίλησε για μία από τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε με το θύμα.
Η εξαδέλφη της δολοφονηθείσας, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, μίλησε για τις εντυπώσεις που της έχει δώσει ο δράστης τις λίγες φορές που είχε συναντηθεί μαζί του.
«Τον γνώρισα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει. Φαινόταν υπερπροστατευτικός. […] Μου είπε (σ.σ. ο 40χρονος) κάποια πράγματα, ότι την προσέχει, και σκέφτηκα πως σαν μεγαλύτερος είναι προστατευτικός» είπε.
Ενημέρωσε πως ζούσαν μαζί λιγότερο από δύο μήνες όταν αποφάσισε η εξαδέλφη της να τελειώσει τη σχέση. Ο 40χρονος, όπως είπε, «όταν έμειναν μαζί, άρχισε να έχει συμπεριφορές πολύ διαφορετικές με προηγουμένως».
Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτή είναι η 31χρονη δασκάλα που σκότωσε ο πρώην φίλος της - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.09.2021
Ελλάδα
Ρόδος: Το προφίλ του δράστη του στυγερού εγκλήματος - Είχε παρελθόν βίαιης συμπεριφοράς
«Δεν μου τα λέει καλά τα πράγματα, με πιέζει πάρα πολύ» της είχε η 31χρονη λίγο διάστημα μετά τη συγκατοίκηση.
Κομβικό σημείο για την απόφασή της να χωρίσουν ήταν η συμπεριφορά που είχε εμφανίσει κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όταν ο δράστης είχε πει στη νεαρή πως «η γυναίκα πρέπει να είναι στο σπίτι και να μεγαλώνει παιδιά». Όπως είπε η εξαδέλφη της, αυτή η λογική ήταν καθ' όλα αντίθετη με τον χαρακτήρα της 31χρονης.
Ερωτώμενη για το εάν ο 40χρονος ήταν βίαιος απέναντί της, η ίδια εμφανίστηκε κάθετη και δήλωσε πως «δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο, ήταν το πιο αντράκι από όλες, ποτέ δεν θα το δεχόταν».
Μετά τον χωρισμό, η νεαρή είχε πάει να μείνει για λίγο στο σπίτι μίας φίλης της και ο 40χρονος πήγε στο σπίτι της για να δει τους γονείς της και να τους εκφράσει το πόσο την αγαπάει. Ωστόσο, εκείνοι του είπαν ότι το παιδί τους ήταν μία μεγάλη γυναίκα και έπαιρνε μόνη της τις αποφάσεις της.
Έγκλημα στη Ρόδο: Αυτή είναι η 31χρονη δασκάλα που σκότωσε ο πρώην φίλος της - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.09.2021
Ελλάδα
Γυναικοκτονία στη Ρόδο: "Τις τελευταίες μέρες τον φοβόταν πολύ" -Συγκλονίζουν οι γονείς της 31χρονης
Μερικές ημέρες πριν από τη δολοφονία, ο άνδρας είχε σταματήσει να την παρακολουθεί – όπως έκανε το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ.
«Προχθές το βράδυ, έβγαινα από το σπίτι μαζί με τη μητέρα της και μου είπε "αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί" και της είπα "πρόσεχε να μην σκοτώσει το παιδί". Κάναμε πλάκα μεταξύ μας» δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία συνομιλία που είχε η 31χρονη το βράδυ πριν από την ημέρα της δολοφονίας.
«Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις» είχε πει, αστειευόμενη, στην αδελφή της συνεντευξιαζόμενης.
Σημειώνεται πως και οι γονείς της δολοφονηθείσας είχαν ανησυχήσει για την κατάσταση, αλλά δήλωσαν πως δεν περίμεναν ποτέ να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала