Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Αντιεμβολιαστές: "Στα εμβόλια βάζουν μέσα νανορομπότ" - Νέο ηχητικό ντοκουμέντο

© Φωτογραφία : SOOC / George KontarinisΕμβολιασμός με Pfizer στην Αθήνα
Εμβολιασμός με Pfizer στην Αθήνα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.09.2021
Βρείτε μας
Η ομάδα "Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς" έχουν αρχίσει να απασχολούν το τελευταίο διάστημα, ενώ στο φως έρχεται νέο ηχητικό ντοκουμέντο.
Επικοινωνία με μέλος της ομάδας «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» είχε δημοσιογράφος του STAR, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του σταθμού.
Στην ηχητική επικοινωνία που δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της προβολής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ακολούθησε ο εξής διάλογος.

Δημοσιογράφος: Είμαι εργαζόμενη στο εμπόριο. Απαιτούν να κάνω το εμβόλιο, μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω;

Μέλος ομάδας: Εάν είχατε κάνει ήδη τα χαρτιά της ανάκλησης των αντιπροσώπων, θα μπορούσατε να τα καταθέσετε στον εργοδότη σας. Τον ενημερώνετε ότι για εσάς δεν ισχύουν αυτοί οι νόμοι και μετά, όταν σας απολύσει, έχετε το νόμιμο δικαίωμα να του κόψετε πρόστιμο και να του επιβάλλεται και ποινή φυλάκισης.

Δημοσιογράφος: Να του κόψω εγώ πρόστιμο;

Μέλος ομάδας: Ναι, ακριβώς.

Δημοσιογράφος: Της τάξεως;

Μέλος ομάδας: Από 50.000 ευρώ μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ είναι. Εμείς καταθέτουμε αυτά τα χαρτιά μόλις συμπληρώσουμε 100 με 200 άτομα. Νομίζω την άλλη εβδομάδα θα κλείσει αυτό το πακέτο των υπογραφών. Αν το κάνετε τώρα, σε 3 εβδομάδες από σήμερα θα έχετε τα χαρτιά στα χέρια σας. Συμπληρώνετε μια εξουσιοδότηση, μας τη στέλνετε κι εμείς μετά κάνουμε αυτά τα χαρτιά που χρειάζεται μέσω δικαστικού επιμελητή και ο καθένας δίνει 20 ευρώ μια φορά για να καλυφθούν τα έξοδα.

Στη συνέχεια, εκτυλίχθηκε ο εξής διάλογος:

Δημοσιογράφος: Εσείς με προτρέπετε να μην κάνω το εμβόλιο;

Μέλος ομάδας: Φυσικά. Μα το εμβόλιο δεν είναι εμβόλιο, είναι μια ένεση. Τους βάζουν μέσα νανορομπότ, να το ξέρετε αυτό το πράγμα και πλέον ο άνθρωπος γίνεται συσκευή.

Δημοσιογράφος: Αλήθεια λέτε τώρα;

Μέλος ομάδας: Φυσικά, τους βρίσκεις και με το κινητό. Aν κάνεις αναζήτηση με το κινητό σου συσκευές Bluetooth. Υπάρχει και μια εφαρμογή, αν το κινητό σου δεν μπορεί να τους βρει, το κατεβάζεις από το play store και σου δείχνει και τι απόσταση έχουν από σένα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Ποιοι είναι οι «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς»

Πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα, στην ιστοσελίδα της οποίας μπορούν οι αρνητές να βρουν έγγραφα που χρειάζονται, ανάλογα την περίσταση.
Ενδεικτικά υπάρχουν δηλώσεις για την αναστολή εργασίας στο Δημόσιο προς τους εισαγγελείς, αλλά και προς διευθυντές και προϊσταμένους τραπεζών, κ.ά.
Προς τους τελευταίους, η "ενημερωτική επιστολή – σύμβαση" αρχίζει ως εξής:

«Κατ' εξουσιοδότηση περισσοτέρων των 1.000 Τοπικών Επιτροπών σε όλη την Ελλάδα σάς γνωστοποιούμε την παρούσα επιστολή με τη Σύμβαση που ακολουθεί. Η παρούσα επιστολή – Σύμβαση απευθύνεται σε όλους εσάς, που εν γνώσει ή εν αγνοία σας, είστε ως φυσικά πρόσωπα και άμεσα εμπλεκόμενοι, στην μεγαλύτερη απάτη που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα…».

Η διαδικασία έχει μάλιστα συγκεκριμένο κόστος. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα:

«Εξουσιοδοτούμε κάποιον να κάνει αυτός τις ενέργειες για λογαριασμό μας (συνήθως είναι το άτομο που συγκεντρώνει τα στοιχεία). Ενδεικτικό κόστος για κάθε άτομο αν συμμετέχει σε λίστα με πολλά άτομα είναι 20 ευρώ έκαστος για να καλυφθούν τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή προς 20+ κατευθύνσεις, των φωτοτυπιών, των μεταφράσεων για έντυπα που απευθύνονται εκτός Ελλάδος, όπως και για την πληρωμή των ανθρώπων που κάνουν τις γραφειοκρατικές εργασίες».

Υπάρχουν πάντως και οδηγίες για όσους θέλουν να καταθέσουν μόνοι τους τα έγγραφα:

«Θα πρέπει να ανακαλέσετε όλους τους αντιπροσώπους σας Βουλευτές, Κυβέρνηση, Δικαστική Λειτουργία, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Περιφέρειες και όλους τους Δήμους της Ελληνικής Επικράτειας. Στην συνέχεια να ενημερώσετε τα Ηνωμένα Έθνη, το ΝΑΤΟ, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και όπου αλλού χρειάζεται. Επίσης θα αναλάβετε στο ολόκληρο το κόστος των επιδόσεων με δικαστικό επιμελητή».

Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала