Αιώνια πιστός: Σκυλάκος κάνει "παρέα" στον νεκρό ιδιοκτήτη του σε νεκροταφείο στην Αργεντινή

© RuptlyΑιώνια πιστός: Σκυλάκος κάνει "παρέα" στον νεκρό ιδιοκτήτη του σε νεκροταφείο στην Αργεντινή
Αιώνια πιστός: Σκυλάκος κάνει παρέα στον νεκρό ιδιοκτήτη του σε νεκροταφείο στην Αργεντινή - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.09.2021
Ένας σκύλος αρνείται να αποχωριστεί τον τάφο που ανήκει στον νεκρό ιδιοκτήτη του εδώ και τρία χρόνια.
Το 2018, ο ιδιοκτήτης του κουταβιού με το όνομα Μπόμπι πέθανε και ο άνδρας θάφτηκε στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ρόκα, στο Ρίο Νέγρο της Αργεντινής.
Έκτοτε ο Μπόμπι απέδειξε ότι όσο κι αν ο μέντοράς του δεν ήταν φυσικά παρών, είναι ζωντανός στην καρδιά του, αφού καθημερινά βρίσκεται στο νεκροταφείο.
Ο σκυλάκος ζει στο νεκροταφείο εδώ και τρία χρόνια, υπό τη φροντίδα του νεκροθάφτη Ντάνιελ Σιστέρνα, συνοδεύοντάς τον σε όλες του τις δραστηριότητες.
"Πριν από τρία χρόνια ο ιδιοκτήτης του πέθανε και από τότε δεν έφυγε ποτέ από το νεκροταφείο. Έμεινε επειδή ο κύριος του είναι θαμμένος εδώ", είπε ο Ντάνιελ.
Ο Χάτσικο της Ρωσίας: Σκύλος περιμένει τον νεκρό ιδιοκτήτη του για πάνω από 10 χρόνια  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 15.11.2020
Ο Χάτσικο της Ρωσίας: Σκύλος περιμένει τον νεκρό ιδιοκτήτη του για πάνω από 10 χρόνια
Το κουτάβι λατρεύει τον Ντάνιελ και μόλις ακούει τον ήχο της μηχανής του αυτοκινήτου του που δηλώνει ότι έφτασε στο νεκροταφείο, τρέχει για να τον καλωσορίσει.
Ο Ντάνιελ εργάζεται εκεί για 16 χρόνια και από τότε που γνώρισε τον Μπόμπι, βρήκε έναν πιστό φίλο που τον βοηθά στις καθημερινές του εργασίες.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала