https://sputniknews.gr/20211003/giatros-apokalyptei-ayto-to-lahaniko-toy-fthinoporoy-empodizei-tin-anaptyxi-karkinoy-18471964.html
Γιατρός αποκαλύπτει: Αυτό το λαχανικό του φθινοπώρου εμποδίζει την ανάπτυξη καρκίνου
Γιατρός αποκαλύπτει: Αυτό το λαχανικό του φθινοπώρου εμποδίζει την ανάπτυξη καρκίνου
Γιατρός αποκάλυψε ποιο λαχανικό του φθινοπώρου εμποδίζει την ανάπτυξη καρκίνου. 03.10.2021, Sputnik Ελλάδα
2021-10-03T06:56+0300
2021-10-03T06:56+0300
2021-10-03T06:56+0300
καρκίνος
γιατρός
υγεία
φθινόπωρο
κολοκύθα
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/673/60/6736020_0:52:1012:621_1920x0_80_0_0_42c6a119513ef25e35d9ee270516660a.jpg
Η κολοκύθα περιέχει μια ουσία που εμποδίζει την ανάπτυξη αιμοφόρων αγγείων σε καρκινικούς όγκους. Ο δρ ιατρικών επιστημών, διατροφολόγος Μιχαήλ Γκίντσμπουργκ μίλησε σχετικά με αυτό στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Ρωσία 1.Ο γιατρός περιέγραψε τη διαδικασία εμφάνισης νεοπλάσματος στο σώμα. Υποστηρίξει πως πρέπει να συμβεί μια αλλαγή στο γονιδίωμα των κυττάρων, η οποία θα τα οδηγήσει σε πολλαπλασιασμό και αμέσως μετά θα αναπτυχθεί μία φλεγμονή στην περιοχή τους.«Είναι απαραίτητο για το σώμα να φτιάξει αγγεία εκεί» εξήγησε ο ειδικός.Σημείωσε ότι η κολοκύθα, το απόλυτο φθινοπωρινό λαχανικό, δεν είναι μόνο πλούσια σε ουσίες που εμποδίζουν τη διαδικασία αυτή, αλλά περιέχει επίσης μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών, βιταμίνη Α, β-καροτίνη και πυρίτιο.Τα τρόφιμα που ενοχοποιούνται για καρκίνο και ποια προστατεύουνΟ γιατρός Σεργκέι Αγκάπκιν συμφώνησε με τη γνώμη του συναδέλφου του. Διευκρίνισε ότι τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες των ελεύθερων ριζών, γεγονός που επιβραδύνει τις διαδικασίες μεταλλάξεων στο σώμα και επομένως λειτουργεί αντικαρκινικά.Νωρίτερα, ο γιατρός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Αλεξάντερ Μιασνίκοφ συνέστησε να περιορίσουμε την κατανάλωση της λευκής ζάχαρης, του αλατιού, του ρυζιού, των ζυμαρικών και του ψωμιού, καθώς η χρήση τους οδηγεί στην ανάπτυξη καρκίνου.
https://sputniknews.gr/20210929/karkinos-ta-ypopta-symptomata-poy-prepei-na-prosexete---ti-faneronoyn-oi-diaforetikoy-eidoys-ponoi-18327981.html
https://sputniknews.gr/20210930/eidikos-symvoyleyei-ayti-einai-i-kalyteri-diatrofi-gia-to-anosopoiitiko-systima-18369044.html
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2021
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Ειδήσεις
el_GR
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/673/60/6736020_4:0:904:675_1920x0_80_0_0_a46c0220e02a4d841961ba991ece29af.jpgSputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
καρκίνος, γιατρός, υγεία, φθινόπωρο, κολοκύθα
καρκίνος, γιατρός, υγεία, φθινόπωρο, κολοκύθα
Γιατρός αποκαλύπτει: Αυτό το λαχανικό του φθινοπώρου εμποδίζει την ανάπτυξη καρκίνου
Γιατρός αποκάλυψε ποιο λαχανικό του φθινοπώρου εμποδίζει την ανάπτυξη καρκίνου.
Η κολοκύθα περιέχει μια ουσία που εμποδίζει την ανάπτυξη αιμοφόρων αγγείων σε καρκινικούς όγκους. Ο δρ ιατρικών επιστημών, διατροφολόγος Μιχαήλ Γκίντσμπουργκ μίλησε σχετικά με αυτό στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Ρωσία 1.

29 Σεπτεμβρίου 2021, 10:46
Ο γιατρός περιέγραψε τη διαδικασία εμφάνισης νεοπλάσματος στο σώμα. Υποστηρίξει πως πρέπει να συμβεί μια αλλαγή στο γονιδίωμα των κυττάρων, η οποία θα τα οδηγήσει σε πολλαπλασιασμό και αμέσως μετά θα αναπτυχθεί μία φλεγμονή στην περιοχή τους.
«Είναι απαραίτητο για το σώμα να φτιάξει αγγεία εκεί» εξήγησε ο ειδικός.
Σημείωσε ότι η κολοκύθα, το απόλυτο φθινοπωρινό λαχανικό, δεν είναι μόνο πλούσια σε ουσίες που εμποδίζουν τη διαδικασία αυτή, αλλά περιέχει επίσης μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών, βιταμίνη Α, β-καροτίνη και πυρίτιο.

30 Σεπτεμβρίου 2021, 10:42
Τα τρόφιμα που ενοχοποιούνται για καρκίνο και ποια προστατεύουν
Ο γιατρός Σεργκέι Αγκάπκιν συμφώνησε με τη γνώμη του συναδέλφου του. Διευκρίνισε ότι τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρα από βλάβες των ελεύθερων ριζών, γεγονός που επιβραδύνει τις διαδικασίες μεταλλάξεων στο σώμα και επομένως λειτουργεί αντικαρκινικά.
Νωρίτερα, ο γιατρός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Αλεξάντερ Μιασνίκοφ συνέστησε να περιορίσουμε την κατανάλωση της λευκής ζάχαρης, του αλατιού, του ρυζιού, των ζυμαρικών και του ψωμιού, καθώς η χρήση τους οδηγεί στην ανάπτυξη καρκίνου.