Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Στο edupass.gov.gr η δήλωση self test - Πώς χρησιμοποιείται από μαθητές, φοιτητές

© Φωτογραφία : SOOC / Konstantinos Tsakalidis Φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
 Φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 05.10.2021
Βρείτε μας
Στο edupass.gov.gr γίνεται πλέον η δήλωση των αποτελεσμάτων των test όλων των συμμετεχόντων στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Μέσω του edupass.gov.gr δηλώνουν οι μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί τα αποτελέσματα των test που κάνουν για να συμμετέχουν στη διά ζώσης εκπαίδευση.
Η εν λόγω πλατφόρμα είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ) και αφορά όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν στην πλατφόρμα την προϋπόθεση που πληρούν για τη συμμετοχή στη δια ζώσης εκπαίδευση: εμβολιασμός, νόσηση, αρνητικό αποτέλεσμα PCR/rapid test ή self test.
Όπως έχει ενημερώσει το Υπουργείο Παιδείας, η πλατφόρμα edupass.gov.gr είναι συνδεδεμένη με το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών, το Εθνικό Μητρώο Ασθενών και την ειδική πλατφόρμα του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19.
Περιπολικό της αστυνομίας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 05.10.2021
Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Μπάτλερ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα έπαυλης – Κατηγορείται γόνος εύπορης οικογένειας

Πώς χρησιμοποιείται

Όσον αφορά στο πώς χρησιμοποιείται η πλατφόρμα, οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν την ιδιότητά τους και στη συνέχεια εισέρχονται στο σύστημα με τους κωδικούς του TaxisNet.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ, «η παραγωγική λειτουργία των θυρίδων των εκπαιδευτικών δομών της παρ. 1 του άρθρου 1 και της πλατφόρμας «edupass.gov.gr» εκκινεί από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως». Σύμφωνα με την απόφαση, η διαδικασία καταχώρισης αποτελέσματος του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου στην πλατφόρμα «self-testing.gov.gr» ενσωματώνεται στη λειτουργία της πλατφόρμας «edupass.gov.gr».
Στον εισαγγελέα ο πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 05.10.2021
Γλυκά Νερά
Γλυκά Νερά: Τι βρέθηκε στο κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Όπως ξεκαθαρίζεται στο ΦΕΚ, τα «ψηφιακά γραμματοκιβώτια» έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ειδικότερα:
Έχουν μοναδικό κωδικό και όνομα.
Παρέχουν στους εξουσιοδοτημένους χρήστες/υπαλλήλους του φορέα διαβαθμισμένη πρόσβαση, με ρόλους, μέσω εφαρμογής και σε πληροφοριακά συστήματα μέσω προγραμματιστικής διεπαφής.
Περιέχουν αναρτημένα έγγραφα, αιτήσεις ή άλλα σύνολα δεδομένων.
Οργανώνουν τα αναρτημένα έγγραφα ανά υπόθεση.
Οι χειριστές μπορούν να έχουν το δικαιολογητικό σε ηλεκτρονική ή και έντυπη μορφή.
Στο μήνυμα για την είσοδο στις δομές αναφέρονται τα εξής: μη επιτρεπτή παρουσία, επιτρεπτή παρουσία, επιτρεπτή παρουσία «στενής επαφής επιβεβαιωμένου κρούσματος» συντρεχουσών των ειδικών προϋποθέσεων που προβλέπει το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο φυσικής παρουσίας, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις της παραγράφου 9 του παρόντος άρθρου, άγνωστη κατάσταση - απαιτείται περαιτέρω έλεγχος.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала