Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Ιερώνυμος: Όποιος διαφωνεί με τη γραμμή της Εκκλησίας να αποσυρθεί στο σπίτι του

© Φωτογραφία : SOOC / George VitsarasΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.10.2021
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την χειροτονία του νέου μητροπολίτη Καστοριάς Καλλίνικου έστειλε μήνυμα στους διαφωνούντες με την κεντρική γραμμή της Εκκλησίας.
Να πηγαίνουν σπίτι τους όσοι διαφωνούν με την κεντρική γραμμή της Εκκλησίας και της Ιεράς Συνόδου, ζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Στο πλαίσιο της χειροτόνησης του νέου μητροπολίτη Καστοριάς Καλλίνικου, ο Ιερώνυμος ανέφερε ότι όποιος έχει διαφορετικές απόψεις μπορεί «να αφήσει τα καθήκοντά του και να προσέλθει στο σπίτι του, στο μοναστήρι του, στο κελί του, και από κει να έχει τις θέσεις τις δικές του…».
Σύμφωνα με το ecclesia.gr, ο Ιερώνυμος αναφέρθηκε στις προσωπικές θέσεις, τις ισχυρές γνώμες, την αμφισβήτηση και την προσωπική ελευθερία που μπορεί να εκφράσει ο καθένας για καταλήξει όμως στο συμπέρασμα πως τίποτα από αυτά δεν μπορεί να σταθεί πάνω από την βούληση της Ιεράς Συνόδου.
Εκκλησία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.07.2021
Ελλάδα
Ιερά Σύνοδος προς τους πιστούς: Κανένα εμβόλιο δεν περιέχει εμβρυακά κύτταρα ή ''τσιπάκι''
Ο Ιερώνυμος χρησιμοποίησε την λέξη «αποτείχιση» και κάλεσε όσους τοποθετούν τη βούληση τους πάνω από αυτήν της Ιεράς Συνόδου να αποτειχιστούν και να ιδιωτεύσουν.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала