Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Στη βροχή στάθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην ορκωμοσία των ΕΠΟΠ

© Φωτογραφία : ΓΕΕΘΑΣτη βροχή στάθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην ορκωμοσία των ΕΠΟΠ
Στη βροχή στάθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην ορκωμοσία των ΕΠΟΠ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 11.10.2021
Βρείτε μας
Στη βροχή στάθηκαν ο Κωνσταντίνος Φλώρος και οι στρατηγοί που τον συνόδευαν στην ΕΠΟΠ. Μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στη δημιουργία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου.
Στη βροχή στάθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και οι στρατηγοί που τον συνόδευαν στην ορκωμοσία νεοκαταταγέντων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) την Παρασκευή.
Όταν η τελετή επρόκειτο να ξεκινήσει, έπιασε βροχή και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προχώρησε στην κίνηση που αιφνιδίασε όσους βρέθηκαν στο Στρατόπεδο «Υποστράτηγου Ανδρέα Καλλίνσκη» στο Μεγάλο Πεύκο, με τους στρατηγούς που τον συνόδευαν να ακολουθούν.
© Φωτογραφία : ΓΕΕΘΑΟρκωμοσία των ΕΠΟΠ
Ορκωμοσία των ΕΠΟΠ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 11.10.2021
Ορκωμοσία των ΕΠΟΠ
Ο Κωνσταντίνος Φλώρος, καλωσορίζοντας τους 180 ορκισθέντες ΕΠΟΠ στην οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ενίσχυση των Μονάδων τους με προσωπικό μετά από σχεδόν μια δεκαετία.
Μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στη δημιουργία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, η οποία όπως είπε, «συγκεντρώνει υπό ενιαία Διοίκηση το πλέον επίλεκτο προσωπικό και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, επιτυγχάνοντας την πλήρη αξιοποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους, αλλά και την υιοθέτηση κοινής επιχειρησιακής αντίληψης και κουλτούρας. Για να δείτε το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ».
© Φωτογραφία : ΓΕΕΘΑΟρκωμοσία νεοκαταταγέντων Επαγγελματιών Οπλιτών
Ορκωμοσία νεοκαταταγέντων Επαγγελματιών Οπλιτών - Sputnik Ελλάδα, 1920, 11.10.2021
Ορκωμοσία νεοκαταταγέντων Επαγγελματιών Οπλιτών
Στην τελετή βρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της ΔΕΠ Υποστράτηγος Προκόπιος Μαυραγάνης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ Υποστράτηγος Πάρης Καπραβέλος.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала