Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο
Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

ΕΛΣΤΑΤ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις 60.000 απογραφέων

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOCΕλληνική Στατιστική Αρχή
Ελληνική Στατιστική Αρχή - Sputnik Ελλάδα, 1920, 14.10.2021
Βρείτε μας
Δείτες τους πίνακες για τους απογραφείς της ΕΛΣΤΑΤ.
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις 60.000 ατόμων από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) για τη γενική απογραφή του πληθυσμού που θα γίνει μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου.
Σε κάθε απογραφέα θα αντιστοιχούν περίπου 120 νοικοκυριά, ενώ ο μισθός που θα λάβουν για περίπου ενάμιση μήνα δουλειάς είναι 1.200 ευρώ μεικτά.
Στις κατατάξεις των υποψήφιων απογραφέων δεν περιλαμβάνονται ιδιώτες, συνεργάτες και απογραφείς γεωργίας - κτηνοτροφίας που έχουν κριθεί, από προηγούμενη συνεργασία τους, ως ακατάλληλοι για περαιτέρω συνεργασία με την ΕΛΣΤΑΤ. Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας, προηγείται ο υποψήφιος με τον μικρότερο τυχαίο αριθμό κατάταξης.
Δείτε τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ:
1.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ ΠΚ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΕΠΟΠΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΠΥΣ)
2.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΩΝ ΠΚ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ_ΕΠΟΠΤΕΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σημειώνεται ότι όσοι άνεργοι έλαβαν μέρος στην προκήρυξη θα συνεχίσουν να επιδοτούνται και μετά το πέρας της απασχόλησής τους.
Η Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021 θα διενεργηθεί με μικτό σύστημα, που προβλέπει τόσο την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή των νοικοκυριών μέσω ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής, όσο και τη συμπλήρωση έντυπων ερωτηματολογίων από τους Απογραφείς, μέσω τηλεφώνου ή με προσωπική συνέντευξη με κάποιο μέλος του νοικοκυριού, όπου δεν είναι δυνατή η αυτοαπογραφή, λαμβανομένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας που θα ισχύουν. Στη συνέχεια, τα στοιχεία των ερωτηματολογίων θα καταχωρηθούν από τους Απογραφείς σε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала