Έχετε εγγραφεί με επιτυχία
Παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο που εστάλη στο

Οι τροφές «ασπίδα» στον κορονοϊό: Γιατρός αποκαλύπτει τι πρέπει να τρώμε για να μην αρρωστήσουμε

CC0 / / Σολομός
Σολομός - Sputnik Ελλάδα, 1920, 11.11.2021
Βρείτε μας
Τα τρόφιμα που θα βοηθήσουν τον οργανισμό να προστατευτεί από την εξάπλωση του κορονοϊού, αποκάλυψε Ρωσίδα γιατρός.
Τα ζωικά και τα μη επεξεργασμένα φυτικά λίπη θα πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, δήλωσε η καθηγήτρια της Ομοσπονδιακής Ιατρικο-Βιολογικής Υπηρεσίας της Ρωσίας, διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών Μαργαρίτα Κορολιόβα στην εφημερίδα «Rossiyskaya Gazeta».
Κατά την άποψη της ειδικού, τα τρόφιμα που περιέχουν αυτά τα συστατικά μπορούν να προσφέρουν αντιφλεγμονώδη προστασία στον οργανισμό. Συγκεκριμένα, ο οργανισμός θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του ιού.
Lockdown στην Αθήνα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.11.2021
Ελλάδα
Πανδημία: Ποια μέτρα εξετάζονται για να αποφευχθεί το ολικό lockdown

Οι τροφές «ασπίδα» στην εξάπλωση του κορονοϊού

Η γιατρός πρότεινε να συμπεριληφθεί το βούτυρο γκι στη διατροφή και εξήγησε ότι πρέπει να τρώμε 1,5-2 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα.
«Ένα αυγό κοτόπουλου ή ορτυκιού για πρωινό αποτελεί μια καλή πηγή λιποδιαλυτών βιταμινών A, D και E, οι οποίες είναι απαραίτητες για την προστασία του ανοσοποιητικού» ανέφερε η Κορολιόβα.
Κόκκινο κρασί σε ποτήρι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.10.2021
Η χειρότερη παρενέργεια της κατανάλωσης αλκοόλ
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η διατροφολόγος συνέστησε την κατανάλωση ξηρών καρπών και σπόρων. «Είναι σημαντικό οι ξηροί καρποί και οι σπόροι να μην τηγανίζονται, επειδή τα λίπη οξειδώνονται» είπε η γιατρός.
Η Κορολιόβα συνέστησε επίσης την κατανάλωση ψαριών της βόρειας θάλασσας, ελαιόλαδου, σιτελαίου, αβοκάντο και ελαίου αργκάν.
Ροή ειδήσεων
0
Πρόσφατα πρώταΠαλαιότερα πρώτα
loader
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала