https://sputniknews.gr/20211119/aytoi-einai-oi-nikites-ton-pio-asteion-fotografion-tis-agrias-zois--20367317.html
Αυτοί είναι οι νικητές των πιο αστείων φωτογραφιών της άγριας ζωής
Αυτοί είναι οι νικητές των πιο αστείων φωτογραφιών της άγριας ζωής
Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των «Comedy Wildlife Photo Awards 2021», με τις πιο αστείες φωτογραφίες της άγριας ζωής για το 2021.Στον βρετανικό διαγωνισμό... 19.11.2021, Sputnik Ελλάδα
2021-11-19T05:07+0200
2021-11-19T05:07+0200
2021-11-19T12:41+0200
ζώα
άγρια ζώα
φωτογραφίες
πίθηκοι
instagram
διαγωνισμός
ελέφαντας
multimedia
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/702/41/7024103_0:17:1280:737_1920x0_80_0_0_93b5dc7ddbf9092c52e10d2d54c8c723.jpg
Η πιο σημαντική φωτογραφία της φετινής χρονιάς ήταν αυτή του ερασιτέχνη φωτογράφου Ken Jensen με τίτλο «Ouch» όπου μια μαϊμού έχει φωτογραφηθεί πάνω σε ένα καλώδιο από το οποίο και κρατιέται. Από την έκφραση του προσώπου της δίνει την αίσθηση ότι αισθάνεται πόνο καθώς ουρλιάζει πέφτοντας πάνω του. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών το 2016, στην κινεζική επαρχία Yunan, όπου οι πίθηκοι περιφέρονται σε μια δασώδη περιοχή και είναι πολύ περίεργοι.«Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα ότι η συμμετοχή μου είχε κερδίσει, ειδικά όταν υποβλήθηκαν τόσες υπέροχες φωτογραφίες. Η δημοσιότητα που έλαβε η εικόνα μου τους τελευταίους μήνες ήταν απίστευτη, είναι υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις ότι η λήψη σου κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν» σημείωσε ο φωτογράφος.Μια άλλη φωτογραφία που κέρδισε τα εύσημα ήταν με ένα περιστέρι το οποίο είχε στο πρόσωπό του ένα φθινοπωρινό φύλλο, σαν να λέει ότι το καλοκαίρι τελείωσε. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Σκωτία από τον John Speirs και ήταν μία απ' αυτές που έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το Affinity Photo People's Choice Award.Η φωτογραφία του Chee Kee Teo με τίτλο«Time for School» που δείχνει μια μητέρα βίδρα να μεταφέρει το μωρό της κέρδισε το βραβείο Creatures of the Water.Επίσης στη λίστα των νικητών είναι η εικόνα του Arthur Treviño με μια φωτογραφία ενός φαλακρού αετού με τον τίτλο «Ninja Prairie Dog».Ενώ η συμμετέχουσα Vicki Jauron έλαβε το Βραβείο Portfolio με τίτλο «The joys of a mud bath», όπου μπορείτε να δείτε έναν μικρό και παιχνιδιάρικο ελέφαντα να διασκεδάζει με τη λάσπη στο πάρκο Matusadona, στη Ζιμπάμπουε.Αυτός ο ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας, φωτογραφίες του οποίου μπορείτε να δείτε στο Instagram, δείχνει τις πιο δημιουργικές και διασκεδαστικές εικόνες ζώων.
https://sputniknews.gr/20190916/fwtografikos-diagwnismos-zwa-asteies-fwtografies-comedy-wildfire-4591542.html
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2021
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
Ειδήσεις
el_GR
Sputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdnn1.img.sputniknews.gr/img/702/41/7024103_138:0:1142:753_1920x0_80_0_0_98c73572e4386631e6a22727df4515f1.jpgSputnik Ελλάδα
feedback@sputniknews.gr
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
ζώα, άγρια ζώα, φωτογραφίες, πίθηκοι, instagram, διαγωνισμός, ελέφαντας, multimedia
ζώα, άγρια ζώα, φωτογραφίες, πίθηκοι, instagram, διαγωνισμός, ελέφαντας, multimedia
Αυτοί είναι οι νικητές των πιο αστείων φωτογραφιών της άγριας ζωής
05:07 19.11.2021 (Ανανεώθηκε: 12:41 19.11.2021) Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των «Comedy Wildlife Photo Awards 2021», με τις πιο αστείες φωτογραφίες της άγριας ζωής για το 2021.Στον βρετανικό διαγωνισμό συμμετείχαν πολλά είδη ζώων όπως μαϊμούδες, ενυδρίδες, περιστέρια και άλλα.
Η πιο σημαντική φωτογραφία της φετινής χρονιάς ήταν αυτή του ερασιτέχνη φωτογράφου Ken Jensen με τίτλο «Ouch» όπου μια μαϊμού έχει φωτογραφηθεί πάνω σε ένα καλώδιο από το οποίο και κρατιέται.
Από την έκφραση του προσώπου της δίνει την αίσθηση ότι αισθάνεται πόνο καθώς ουρλιάζει πέφτοντας πάνω του.
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών το 2016, στην κινεζική επαρχία Yunan, όπου οι πίθηκοι περιφέρονται σε μια δασώδη περιοχή και είναι πολύ περίεργοι.
«Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα ότι η συμμετοχή μου είχε κερδίσει, ειδικά όταν υποβλήθηκαν τόσες υπέροχες φωτογραφίες. Η δημοσιότητα που έλαβε η εικόνα μου τους τελευταίους μήνες ήταν απίστευτη, είναι υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις ότι η λήψη σου κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν» σημείωσε ο φωτογράφος.

16 Σεπτεμβρίου 2019, 16:20
Μια άλλη φωτογραφία που κέρδισε τα εύσημα ήταν με ένα περιστέρι το οποίο είχε στο πρόσωπό του ένα φθινοπωρινό φύλλο, σαν να λέει ότι το καλοκαίρι τελείωσε. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Σκωτία από τον John Speirs και ήταν μία απ' αυτές που έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το Affinity Photo People's Choice Award.
Η φωτογραφία του Chee Kee Teo με τίτλο«Time for School» που δείχνει μια μητέρα βίδρα να μεταφέρει το μωρό της κέρδισε το βραβείο Creatures of the Water.
Επίσης στη λίστα των νικητών είναι η εικόνα του Arthur Treviño με μια φωτογραφία ενός φαλακρού αετού με τον τίτλο «Ninja Prairie Dog».
Ενώ η συμμετέχουσα Vicki Jauron έλαβε το Βραβείο Portfolio με τίτλο «The joys of a mud bath», όπου μπορείτε να δείτε έναν μικρό και παιχνιδιάρικο ελέφαντα να διασκεδάζει με τη λάσπη στο πάρκο Matusadona, στη Ζιμπάμπουε.
Αυτός ο
ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας, φωτογραφίες του οποίου μπορείτε να δείτε στο Instagram, δείχνει τις πιο δημιουργικές και διασκεδαστικές εικόνες ζώων.