Η ελληνική σημαία - Sputnik Ελλάδα, 1920
Ελλάδα
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. με άλλα 280 οχήματα - Οι δηλώσεις Θεοδωρικάκου

© Φωτογραφία : SOOC/Nikos LibertasΠεριπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.11.2021
Ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. με άλλα 280 οχήματα. Πώς θα κατανεμηθούν.
Με άλλα 280 οχήματα ενισχύθηκε η Ελληνική Αστυνομία με στόχο να βοηθήσουν στις υπηρεσίες φύλαξης των συνόρων, την αστυνόμευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμου Νέας Οδού, αλλά και για τη μεταφορά ασθενών με COVID-19.
Η δαπάνη για την προμήθειά τους ανέρχεται στα 6.160.220 ευρώ που προήλθαν από τον κρατικό προϋπολογισμό και ευρωπαϊκά κονδύλια.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, παρέλαβε τα νέα οχήματα σήμερα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του γγ Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνο Τσουβάλα και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.
«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας. Συνεχίζουμε σταθερά, με σχέδιο, με σκληρή δουλειά, για να διασφαλίσουμε ασφάλεια για τους πολίτες, ασφάλεια σ' όλη τη χώρα» δήλωσε ο υπουργός, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.11.2021
Ελλάδα
Τα σενάρια για μέτρα «σωτηρίας» των γιορτών και τα κυβερνητικά «όχι» - Συναγερμός για τα νοσοκομεία
Παράλληλα, σημείωσε πως «εντείνουμε τις ενέργειές μας για να εξασφαλίσουμε σύγχρονες υποδομές και εφόδια για τους αστυνομικούς μας, οι οποίοι κάνουν μία πάρα πολύ δύσκολη δουλειά επ' ωφελεία της κοινωνίας. Θα συνεχίσουμε αυτό το πρόγραμμα προμηθειών κατάλληλου υλικού για τους αστυνομικούς, προκειμένου να δουλεύουν και οι ίδιοι με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια».

Πώς θα κατανεμηθούν τα νέα οχήματα

Όσον αφορά στην κατανομή των νέων οχημάτων, θα γίνει ως εξής:
80 περιπολικά (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)
30 οχήματα αγροτικού τύπου (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)
4 οχήματα τύπου SUV (για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο)
95 μοτοσικλέτες (για τις ομάδες ΔΙΑΣ Αθήνας, Θεσσαλονίκης)
5 γερανοφόρα
42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με COVID-19
24 οχήματα για το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Νέας Οδού.
Ροή ειδήσεων
0
Για τη συμμετοχή στη συνομιλία,
συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
loader
Συνομιλίες
Заголовок открываемого материала